Pokémon Go voegt binnenkort optie toe om tegen je vrienden te vechten

Pokémon Go voegt binnenkort optie toe om tegen je vrienden te vechten

Binnenkort kan je in Pokémon Go vechten tegen je vrienden. Het spel zal deze functie eindelijk toevoegen aan het spel. Veel fans vroegen al lang om deze optie en nu zal deze er dus ook echt komen. Wanneer je het precies tegen je vrienden zal kunnen opnemen, is nog niet bekend.

Speel jij nog steeds Pokémon Go? Of ben je al een tijdje gestopt? Dan is het nu misschien wel hét moment om het spel opnieuw te installeren, want Niantic gaat een langverwachte nieuwe functie toevoegen aan het spel. Player vs. player-battles worden al gevraagd zo lang als Pokémon Go bestaat en nu komen ze er ook echt.

Player vs. player

Tegenwoordig kan je op Pokémon Go enkel vechten in gyms en raids. Je kan dan wel samen met je vrienden spelen, maar niet tegen elkaar. Toch is dat iets wat veel spelers al lang vragen en Niantic heeft geluisterd naar de vraag van z’n fans en zal deze functie dan ook beschikbaar maken in Pokémon Go.

Er zullen drie niveaus zijn waarin gevochten kan worden. De eerste is de Great League. In dit niveau ben je beperkt tot pokémon met een cp tot 1.500. In de Ultra League mogen je pokémon een cp hebben tot 2.500. En in de Master League tot slot is er geen limiet. Op deze manier kan je dus een eerlijkere wedstrijd aangaan met je vrienden die misschien nog niet zo lang Pokémon Go spelen en nog geen supersterke pokémon hebben.

Je zal dus kunnen battlen in verschillende Leagues:

In de Great en Ultra League zullen er beperkingen zijn op de cp van je pokémon:

Gesponsorde artikelen