Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’ heeft een officiële trailer en wij kunnen al niet meer stil blijven zitten

Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’ heeft een officiële trailer en wij kunnen al niet meer stil blijven zitten

‘Bohemian Rhapsody’, de film over het leven van Queen-frontman Freddie Mercury, heeft een officiële trailer. Deze trailer zit boordevol Queen-nummers en belooft een grappige en muzikale topfilm

De langverwachte film over het leven van Freddie Mercury heeft een nieuwe trailer. Na een korte teaser enkele maanden geleden, is er nu een echte, langere trailer voor Bohemian Rhapsody. Hierin zien we voor het eerst meer informatie over het eigenlijke verhaal van de film, dat absoluut niet enkel rozengeur en maneschijn is.

Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody zal dus vooral het levensverhaal van Freddie Mercury vertellen. De excentrieke frontman van Queen die in 1991 stierf aan de gevolgen van aids. De acteur Rami Malek, die vooral bekend is voor zijn rol als Elliot Alderson in Mr. Robot, kruipt in de huid van Mercury en uit de trailer blijkt al dat hij een geloofwaardige versie van Mercury weet neer te zetten.

De rode draad doorheen de film is de muziek van Queen, waarbij we meer inzicht krijgen in de creatie van de verschillende wereldhits van de band. Zo zien we in de trailer al fragmenten uit de opname van het nummer Bohemian Rhapsody en de wereldberoemde stamp-stamp-klap van We Will Rock You.

Bohemian Rhapsody komt op 31 oktober in de zalen, dus heb je nog enkele maanden de tijd om het Queen-repertoire in te studeren om je daarna volledig te laten gaan in de cinema!

Bekijk hier de trailer van Bohemian Rhapsody:

Gesponsorde artikelen