Radja Nainggolan zet het jaar goed in: sigaret, alcohol en beledigingen

Radja Nainggolan zet het jaar goed in: sigaret, alcohol en beledigingen

Radja Nainggolan begint 2018 met wat controverse. De Rode Duivel heeft de overgang van oud naar nieuw goed gevierd. Hij besloot om zijn fans wat te laten meevieren door alles live op het internet te delen. De video is nu overal te zien en Radja riskeert sancties van zijn voetbalclub AS Roma.

Radja Nainggolan liet zich goed gaan op oudejaarsavond en dat mag natuurlijk: professionele voetballer of niet, hij heeft het recht om plezier te maken met zijn vrienden en familie. Zonder te veel excessen natuurlijk, want op het veld moet hij blijven presteren. Maar daar knelt het schoentje een beetje, want Radja doet niets zoals de rest.

De middenvelder van AS Roma liet zijn volgers op sociale media meevolgen via de app Periscope en een ding is duidelijk: Radja was een beetje dronken. Dat zegt hij ook zelf in de video. Nainggolan drinkt, rookt en feest er op los terwijl hij ook wat Italiaanse beledigingen de wereld instuurt. Maar dat zou hem wel eens duur kunnen komen te staan.

Met de ‘magie’ van het internet is de video nu natuurlijk overal te zien. Nainggolan is geïrriteerd door het hele debacle en schrijft op Twitter “Zelfs op oudejaarsavond, denk aan nieuws maken … Gelukkig nieuwjaar aan iedereen behalve … verdien je brood”. De boodschap is meer dan waarschijnlijk gericht aan de media die zijn video hebben opgepikt.

De Italiaanse krant La Gazetta dello Sport voetbalclub van Radja wil geen officiële commentaar geven op Radja’s feestgedrag, maar het lijkt straf dat de club dit gedrag door de vingers zou zien. Er zou wel eens een boete in de lucht kunnen hangen voor de sterspeler. Ook een gelukkig nieuwjaar voor jou, Radja!

Dit is de complete video van oudejaarsnacht met Radja Nainggolan

Gesponsorde artikelen