Remco van ‘Love Island’ toch single: “Nog kijken of het iets wordt met vlam in Nederland”

De shock van Love Island dit jaar kwam zonder twijfel van Remco. Net voor de finale werd bekend dat de Nederlander een dubbelleven leidde. Hij had net voor de opnames begonnen namelijk een meisje leren kennen waarmee hij echt een klik had. Zijn gevoelens voor Imen waren dus tijdens het hele seizoen een toneeltje.

Remco en Imen leken wekenlang één van de sterkste koppels in het tweede seizoen van Love Island. Maar plots werd alles omver gegooid. Remco bekende namelijk dat hij thuis een meisje had die op hem zat te wachten. Doordat Remco gelogen had over zijn relatiestatus moesten hij en zijn Love Island-partner Imen meteen het programma verlaten.

Dubbelleven

https://www.instagram.com/p/CGHLoZlqeHg/

Remco zat in Love Island dus wekenlang te liegen. Niet enkel tegen Imen maar ook tegen de kijkers in Vlaanderen en Nederland. Maar nu weet iedereen de waarheid en kan hij dus eindelijk spreken over zijn echte geliefde, die tijdens Love Island moest kijken hoe Remco het gezellig maakte met Imen.

In een interview met het Nederlandse Grazia vertelt hij nu over zijn ervaringen en wat zijn crush eigenlijk allemaal dacht van zijn deelname. “Ik hoef niet meer verder te leven in een leugen, dus ik ben wel een soort van opgelucht”, zo klinkt het.

Geen koppel

Remco loog Imen dus al die tijd voor over zijn gevoelens, maar zijn “vriendin” moest ook op televisie zien hoe haar vriend de lakens deelde met Imen, haar kuste en vertelde dat hij van haar hield. Na zijn terugkeer kon hij eindelijk opnieuw contact opnemen met zijn Nederlandse vlam. “We hebben elkaar gesproken en gebeld, maar moeten nog even kijken hoe het allemaal gaat lopen. Ze heeft af en toe met haar huisgenoten meegekeken naar de afleveringen en ze vond het niet heel leuk om te zien.”

Voorlopig zijn de plooien dus nog niet helemaal gladgestreken. Maar Remco blijft positief. “Ik hoop dat het nog wel wat gaat worden, maar er is heel veel gebeurd, dus het is superlastig.”

Kussen met Imen

Remco had dus enkele dates met een meisje in Nederland voor hij naar Love Island vertrok. Toen de makers van het programma hem lieten weten dat hij bij de kandidaten was, overlegde hij met haar over de deelname. “Na drie dates met haar werd ik gebeld dat ik bij de eerste vijf deelnemers van Love Island zat. Ze wist dat de kans erin zat dat ik mee ging doen aan het programma, maar ze vond het niet erg en zei: ‘Boeien, je moet gewoon lekker meedoen’. We besloten samen dat het nog te pril was om het avontuur te laten schieten.”

Maar op Love Island begon Remco dan te beseffen dat zijn gevoelens voor het meisje thuis sterker waren dan die voor zijn Love Island-partner Imen. “Als ik met Imen aan het kussen was, voelde ik me heel erg rot. Hoe meer ik in mijn act met Imen bezig was, hoe meer ik begon te beseffen dat ik iemand anders leuk vond …”

Meer
Lees meer...