Reünie ‘Love is Blind: UK’ verschijnt vanavond op Netflix

Eerder deze maand verscheen het eerste seizoen van Love is Blind: UK op Netflix. Ook bij de Britse versie van het programma is er plaats voor een reünie en die kan je vanaf vanavond kan bekijken op Netflix.

Vorige week verschenen de laatste afleveringen van het eerste seizoen van Love is Blind: UK op Netflix. Daarin kregen we de huwelijken van de koppels te zien. Maar zoals de Love is Blind-traditie dat wil, hebben we nog één aflevering te goed: de reünie. En die verschijnt vanavond op Netflix.

Love is Blind: UK

Love is Blind: UK is al de vijfde versie van de reeks. Na de Verenigde Staten, Japan, Brazilië en Zweden was het nu de beurt aan singles in het Verenigd Koninkrijk om te bewijzen dat liefde blind is. De Britse versie werd gepresenteerd door Emma en Matt Willis, die net zoals de Amerikaanse hosts Nick en Vanessa Lachey een getrouwd koppel zijn. Verder waren er – op het accent na – weinig verschillen met de Amerikaanse versie. De deelnemers daten met elkaar in kamertjes waarbij ze hun gesprekspartner kunnen horen, maar niet kunnen zien. Pas wanneer ze beslissen om zich, door de muur, met elkaar te verloven krijgen ze hun verloofde te zien. Vervolgens gaan ze een maand samenwonen en maken ze kennis met elkaars familie. Uiteindelijk zullen ze op hun huwelijksdag dan moeten beslissen of ze al dan niet met elkaar verder willen.

Het eerste seizoen van Love is Blind: UK leverde zo drie koppels op die elkaar het jawoord gaven aan het altaar. Maar hoe gaat het nu nog met hen? En met de andere koppels en spraakmakende deelnemers? Dat zullen we vanavond te weten komen in de reünie van Love is Blind: UK. De speciale aflevering, die opgenomen werd met een livepubliek, verschijnt vanavond om 21 uur Britse tijd, dus 22 uur Belgische tijd op Netflix. In de trailer krijgen we alvast te zien dat het een dramatisch weerzien zal worden voor enkele deelnemers.

Bekijk hier de officiële trailer voor de reünie:

De reünie van Love is Blind: UK is vanavond om 22 uur te bekijken op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...