Romantische film ‘Red, White & Royal Blue’ van Prime Video krijgt poster en releasedatum

Prime Video pakt binnenkort uit met de film Red, White & Royal Blue. Het gaat om de verfilming van de gelijknamige roman van Casey McQuiston. Het verhaal gaat over twee jonge mannen, die elk om hun eigen redenen een fake vriendschap met elkaar starten terwijl ze elkaar eigenlijk rauw lusten. Maar uiteindelijk beginnen ze – zoals dat dan gaat in romantische films – ook écht gevoelens te krijgen voor elkaar.

Fans van romcoms kunnen binnenkort genieten van een nieuwe film op Prime Video. Het gaat om Red, White & Royal Blue, een film over een valse vriendschap die uiteindelijk overgaat in een verboden liefde.

Red, White & Royal Blue

Red, White & Royal Blue is gebaseerd op de gelijknamige roman van Casey McQuiston. Die kreeg het idee voor de roman tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Het verhaal gaat over Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), de zoon van Ellen Claremont (Uma Thurman), de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. Na een incident op een royal wedding moet Alex doen alsof hij goede vrienden is met de Britse prins Henry (Nicholas Galitzine). Zo moet het imago van z’n moeder gered worden, zodat ze bij de volgende verkiezingen geen stemmen verliest.

Hoewel de twee aanvankelijk eerder vijanden dan vrienden zijn, beginnen ze elkaar toch leuker te vinden en ontstaat er een echte vriendschap. En uit die vriendschap ontstaat uiteindelijk nog meer. Want Henry vertelt aan Alex dat hij homoseksueel is, terwijl Alex beseft dat hij zelf biseksueel is. Maar hoewel ze voor de buitenwereld vrienden moeten zijn, is een relatie verboden.

Eerste poster

De eerste poster voor de film is nu gelanceerd en daarop krijgen we de twee hoofdpersonages te zien. Ze zitten samen in de zetel, waarbij hun sokken hun land representeren. Ze kijken elkaar in de ogen en Alex heeft z’n hand liefdevol op de knie van Henry, waardoor hun liefde dus al duidelijk wordt.

Bij de poster staat ook de test: “Hou van wie je wil. Het is goede buitenlandse politiek”. Deze poster zal ook gebruikt worden als nieuwe alternatieve cover voor de roman van Casey McQuiston.

Red, White & Royal Blue verschijnt op vrijdag 11 augustus op Prime Video.

Meer
Lees meer...