Left Right
scrollTop top

Saartje Vandendriessche wordt vervangen in finaleweken ‘De Slimste Mens ter Wereld’


Saartje Vandendriessche wordt vervangen in finaleweken ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Saartje Vandendriessche maakte een sterke beurt in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De presentatrice overleefde vier afleveringen waarvan ze er twee won. Daarmee mocht ze dinsdag terugkeren voor de finaleweken van de quiz. Maar door een persoonlijke tegenslag moest ze afzeggen.

Vanaf maandag beginnen de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin keren de negen sterkste kandidaten van dit jaar terug om de opvolger te worden van Xavier Taveirne. Normaal keren er acht mensen terug, maar door de overwinning van Peter Van de Veire is er maandag een zitje extra. Eén deelnemer zullen we niet terugzien: Saartje Vandendriessche besliste om persoonlijke redenen om niet meer terug te keren, waardoor ook de tiende beste speler terugkeert.

Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche toonde zich als een sterke speler tijdens haar passage in De Slimste Mens ter Wereld. Ze nam vier aflevering deel, waarvan ze er zelfs twee kon winnen. Daardoor stond ze op de zevende plaats in het klassement en zou ze op dinsdag terugkeren. Maar Saartje kende onlangs een persoonlijke tegenslag. Haar ex-vriend Thomas overleed plots, waardoor Saartje uiteindelijk besloot om niet meer deel te nemen aan de quiz.

Saartje zal vervangen worden door de tiende van het klassement. Advocaat Omar Souidi, die in De Slimste Mens ter Wereld drie afleveringen standhield vervoegt zicht bij de finalisten. Meer over Omar Souidi vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810