Sabrina Carpenter komt naar Brussel

De Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter heeft haar Europese tournee aangekondigd. Ze zal in totaal te zien zijn in vier verschillende landen, waaronder België. Het Belgische concert gaat door op 22 maart 2025 in de ING Arena (het voormalige Paleis 12).

Sabrina Carpenter heeft de Europese tak van haar ‘Short n’ Sweet’-tour aangekondigd. In totaal gaat het om negen concerten in zes verschillende landen. Het Verenigd Koninkrijk krijgt daarbij vier concerten. Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België moeten zich tevreden stellen met één concert.

‘Short n’ Sweet’-tour

De ‘Short n’ Sweet’-tour van Sabrina Carpenter gaat in september van start in de Verenigde Staten en Canada. Maar nu heeft de zangeres ook de Europese stops van de tour gelost. Het gaat om negen concerten in zes verschillende landen. De Europese tour wordt afgetrapt in Dublin in Ierland op maandag 3 maart 2025. Vervolgens is het de beurt aan het Verenigd Koninkrijk, met concerten in Birmingham (donderdag 6 maart), Londen (zaterdag 8 maart), Glasgow (dinsdag 11 maart) en Manchester (donderdag 13 maart). Daarna steekt Sabrina het Kanaal over en is ze op zondag 16 maart te zien in Parijs in Frankrijk. Daarna trekt ze op woensdag 19 maart naar Berlijn in Duitsland. Op zaterdag 22 maart is het dan de beurt aan Brussel in België. De tour wordt afgesloten met een optreden in Amsterdam in Nederland op zondag 23 maart.

Het wordt de derde keer dat Sabrina Carpenter haar eigen show heeft in ons land. In 2017 stond ze nog in het kleine TRIX in Antwerpen. Maar vorig jaar kon ze al eens Paleis 12 vullen. Nu keert ze dus terug naar diezelfde zaal, die ondertussen werd omgedoopt tot de ING Arena.

Tickets gaan in voorverkoop op dinsdag 23 juli. Wie het album ‘Short n’ Sweet’ bestelt, krijgt toegang tot een eerdere voorverkoop. Meer info vind je hier.

Meer
Lees meer...