Left Right
scrollTop top

Sam Smith is aan het daten met Justin van ’13 Reasons Why’ en er zijn superschattige foto’s


Sam Smith is aan het daten met Justin van ’13 Reasons Why’ en er zijn superschattige foto’s

Het is gebeurd, wij hebben een nieuw favoriet celebritykoppel. De Britse zanger Sam Smith en 13 Reasons Why-acteur Brandon Flynn zijn al kussend gespot in New York en de foto’s zijn echt te schattig!

Hollywood is een celebritykoppel rijker! En wat voor één. Sam Smith is zonder twijfel een van de populairste zangers van het moment en Brandon Flynn speelt mee in een van de populairste series van het moment. De twee werden al knuffelend en kussend gespot in New York.

De 25-jarige Britse ‘Too Good At Goodbyes’-zanger is dus gevallen voor de charmes van Brandon Flynn. Hoewel die laatste in 13 Reasons Why een tiener speelt, wordt hij volgende week 24 jaar oud. Maandagavond werden de twee al samen gespot op restaurant, maar nu ook deze superschattige foto’s verschenen zijn, is er geen twijfel meer: Sam en Brandon zijn aan het daten en wij hebben een nieuw favoriet celebritykoppel!

Brandon Flynn, die we vooral kennen als als Justin van 13 Reasons Why, kwam in september ‘uit de kast’. Hij schaarde zich toen achter de LGBTQ-gemeenschap in een boodschap op Instagram, waarbij hij naar de groep verwees als ‘wij’. Hij reageerde in de Instagrampost op een vliegtuig met de boodschap ‘vote no’ dat hij had zien vliegen boven Sydney naar aanleiding van het referendum over het homohuwelijk. “We’ve fought, we’ve come out bravely even in our fear, and you wrote a message in the sky because you’re scared. Equality takes courage, it worries me that too many people in this world lack the balls to stand up for what is right.”

Onder deze Instagrampost hadden we al de eerste clue van het nieuwe koppel kunnen vinden. Want Sam Smith reageerde met een toen nog onschuldige ‘x’, maar nu weten we dus dat het wel degelijk om een liefdevol kusje gaat.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…