‘Sex Education’ komt volgende week op Netflix en dit is de eerste trailer

‘Sex Education’ komt volgende week op Netflix en dit is de eerste trailer

‘Sex Education’ is de naam van de nieuwste Netflix Original. Deze Britse reeks gaat over een verlegen tiener die nog maagd is met een moeder die seksuologe is. De trailer van ‘Sex Education’ belooft alvast veel grappige scènes. Vanaf 11 januari kan je de reeks zelf ontdekken op Netflix.

Tussen de vele Netflix Originals die de streamingdienst de laatste tijd op ons loslaat, is het soms moeilijk om het onderscheid te maken tussen goede en minder goede series. Maar als een trailer van een nieuwe reeks met voornamelijk onbekende acteurs op minder dan een dag tijd bijna 1 miljoen views haalt, zijn onze verwachtingen wel hoog.

Seksuologe Gillian Anderson

De bekendste naam in de cast van Sex Education is Gillian Anderson. Die kan je kenner van onder andere The X Files, The Fall (waar ze naast Jamie Dornan speelt), Hannibal en American Gods. In Sex Education speelt Anderson een seksuologe die er niet voor terugdeinst om nogal directe vragen te stellen aan haar zoon Otis.

Die zoon, gespeeld door Asa Butterfield (Hugo, The Boy in the Striped Pyjamas), is veel verlegener. Toch krijgt hij op zijn middelbare school ook de rol van seksuoloog toebedeeld door zijn beste vriend Jackson (Kedar Williams-Stirling) en de stoere Maeve (Emma Mackey).

Sex Education: vanaf 11 januari op Netflix

Als je het ons vraagt zou Sex Education wel eens de nieuwe hit kunnen worden op Netflix. Al belooft het wel gênante situaties op te leveren als je de reeks samen met je ouders zou kijken.

Het eerste seizoen van Sex Education is vanaf vrijdag 11 januari 2019 te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer van Sex Education:

Op zoek naar een andere reeks? Bekijk hier onze top 50 van series op Netflix.

Gesponsorde artikelen