Sexy kerstfilm ‘The Merry Gentlemen’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de kerstfilm The Merry Gentlemen. Het gaat om een ietwat atypische kerstfilm, die je zelfs kan vergelijken met Magic Mike. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chad Michael Murray en Britt Robertson.

Deze week staat bij Netflix volledig in het teken van de opkomende kerstfilm. De streamingdienst pakt in november elke woensdag uit met een nieuwe kerstfilm en die vier films krijgen deze week allemaal een officiële trailer. Dinsdag kregen we zo de trailer te zien van Meet Me Next Christmas, gisteren was het de beurt aan Hot Frosty en vandaag krijgen we een voorsmaakje van The Merry Gentlemen.

The Merry Gentlemen

The Merry Gentlemen belooft een kerstfilm te worden met een vleugje Magic Mike. We volgen Ashley (Britt Robertson). Haar ouders hebben het moeilijk om de Rhythm Room, hun kleine locatie voor optredens, open te houden. Daarom heeft Ashley een idee. Ze organiseert een kerstavond met sexy mannelijke dansers. En een van die mannen is Luke (Chad Michael Murray). In de officiële trailer krijgen we al een voorsmaakje te zien van wat we mogen verwachten en daarbij horen heel wat blote borstkassen.

De film is geregisseerd door Peter Sullivan (Secret Obsession) en het script is van de hand van Marla Sokoloff (Sweet on You). Naast Chad Michael Murray (One Tree Hill) en Britt Robertson (Under the Dome) zullen ook Marla Sokoloff (Fuller House), Beth Broderick (Sabrina the Teenage Witch), Michael Gross (Grace and Frankie), Maxwell Caulfield (A Prince for Christmas), Hector David Jr. (Percy Jackson & the Lightning Thief), Colt Prattes (This Is Us) en Marc Anthony Samuel (General Hospital) in de film te zien zijn.

Je kan de film vanaf woensdag 20 november – ruim op tijd voor Kerstmis dus – vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

The Merry Gentlemen is vanaf woensdag 20 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...