Son Ye-jin en Hyun Bin (‘Crash Landing on You’) verwachten eerste kindje samen

Enkele weken na hun huwelijk hebben de Zuid-Koreaanse acteurs Son Ye-jin en Hyun Bin opnieuw goed nieuws. Het koppel is namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen. Son Ye-jin en Hyun Bin leerden elkaar enkele jaren geleden kennen op de set van de actiefilm The Negotiation en speelden nadien ook samen in de populaire K-drama Crash Landing on You.

Geweldig nieuws van ieders favoriete K-dramakoppel. Son Ye-jin (40) en Hyun Bin (39) verwachten namelijk hun eerste kindje samen. De twee vormen al enkele jaren een koppel en stapten in maart 2022 in het huwelijksbootje.

Crash Landing on You

De meeste mensen zullen Son Ye-jin en Hyun Bin kennen van hun rollen in de razend populaire K-drama Crash Landing on You, die bij ons te bekijken is op Netflix. Daarin speelden ze de hoofdrollen als Yoon Se-ri en Captain Ri. Hoewel ze eerder al samen te zien waren in de actiefilm The Negotiation, sprong de vonk pas tijdens de opnames van de romantische serie Crash Landing on You echt over.

Son Ye-jin en Hyun Bin konden hun relatie enkele maanden geheim houden, tot het Zuid-Koreaanse medium Dispatch hun relatie bekendmaakte op 1 januari 2021. Meteen daarna deelden de twee zelf statements over hun relatie. In de maanden daarna hielden ze hun relatie nog steeds privé en verschenen ze amper samen in het openbaar. Op 31 maart 2022 stapten ze in het huwelijksbootje.

“Nieuw leven”

En nu volgt het volgende nieuws over het koppel. Son Ye-jin maakte met een post op Instagram namelijk bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Hyun Bin. “Hoe gaat het met jullie allemaal? Met mij gaat het goed”, zo sprak de actrice haar fans toe. “Vandaag wil ik voorzichtig en blij nieuws met jullie delen. Een nieuw leven is tot ons gekomen. Ik ben nog steeds in shock, maar ik leef van dag tot dag en voel de veranderingen in mijn lichaam met een combinatie van bezorgdheid en opwinding.”

In de post laat Ye-jin niet weten hoe lang ze al zwanger is en wanneer we het kindje dus mogen verwachten.

Bekijk hier de aankondiging van Son Ye-Jin op Instagram:

Meer
Lees meer...