Speciaal voor Kerstmis brengt Disney nieuwe ‘Frozen’-liedjes uit en die klinken zo

Speciaal voor Kerstmis brengt Disney nieuwe ‘Frozen’-liedjes uit en die klinken zo

‘Frozen’ is nog altijd een van onze favoriete Disney-films, maar we hebben ‘Let it go’ ondertussen al zo vaak gezongen dat het stilaan tijd is voor iets anders. En dat krijgen we binnenkort als Disney op 22 november ‘Olaf’s Frozen Adventure’ lost, een kortfilm van 21 minuten met Olaf in de hoofdrol. Beluister hier alvast een deel van de soundtrack.

Het is ondertussen al van 2013 geleden dat Disney ons in Frozen meenam op avontuur met Elsa, Anna en natuurlijk ook Olaf. Toch moeten we voor Frozen 2 nog wachten tot het einde van 2019. Maar ondertussen werkt Disney aan een kortfilm die zich ook afspeelt in Arendelle. En deze keer is de hoofdrol voor Olaf.

Op 22 november krijg je die kortfilm van 21 minuten te zien in de cinema als je naar de nieuwe Disney-film Coco gaat kijken. En Olaf’s Frozen Adventure brengt ons niet alleen veel grappige fragmenten, maar ook nieuwe liedjes om wekenlang of zelfs maandenlang mee in ons hoofd te zitten.

De eerste fragmenten die gelost zijn door Disney laten ons al een deel van die soundtrack horen en wij zijn al volledig verkocht! Wie meer wil horen; kan nu al terecht op Apple Music … of moet wachten tot 22 november wanneer Olaf’s Frozen Adventure te zien is.

Heb jij ook zoveel zin in ‘The first Chistmas in forever’?

Of ben je meer fan van dit nummer?

Gesponsorde artikelen