‘Squid Game’: Sales Man deelt uitnodigingen uit op X, die tips voor seizoen 2 bevatten

Eerder vandaag deelde Netflix een nieuwe teaser voor Squid Game waarin de Sales Man (Gong Yoo) centraal stond. Daarnaast deelde het officiële account van Squid Game op Netflix ook een tweede video met Gong Yoo, waarin hij aan de kijker vraagt of hij, zij of die een uitnodiging wil krijgen. En die uitnodigingen zouden een “cruciaal geheim” bevatten.

Het tweede seizoen van Squid Game komt steeds dichterbij. Het eerste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks verscheen in 2021 en werd een ongezien succes. Squid Game werd de eerste reeks die een miljard kijkuren verzamelde op Netflix en is tot op heden de best bekeken reeks op het platform. Er wordt dus vol spanning uitgekeken naar de release van het tweede seizoen en Netflix is nu volop begonnen met de promo.

Sales Man

De streamingdienst deelde zo al een nieuwe teaser waarin de Sales Man (Gong Yoo) centraal staat. Daarnaast is er nog een tweede teaser met de Sales Man verschenen. Daarin richt hij zich tot de kijker. Wie wil, kan namelijk een uitnodiging krijgen voor Squid Game. Het enige wat je daarvoor moet doen is “Squid Game” reageren onder de post. Een select aantal mensen krijgt dan een uitnodiging die, in combinatie met andere uitnodigingen, een “cruciaal geheim” bevat.

Ondertussen hebben al heel wat fans een uitnodiging gekregen. Daardoor is ook een deel van de boodschap bekend. Als je de kaartjes tegen elkaar legt, krijg je namelijk verschillende tekeningen, die waarschijnlijk een tip vormen naar de verschillende spelen in het tweede seizoen. Zo zien we al de pop van Red Light, Green Light, een paardenmolen, een cirkel in de kleuren van de regenboog (die we ook al te zien kregen in de eerste teaser) en een cirkel met verschillende gekleurde hokjes.

Er is ook al een half huisje te zien en we missen nog twee cruciale kaarten om het laatste spel te kunnen achterhalen. Vermoedelijk zullen deze kaarten bewust opgespaard worden.

Bekijk hier de extra video:

Bekijk hier de voorlopige puzzel:

Het tweede seizoen van Squid Game is vanaf 26 december te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...