‘Sterregem’: Wat we in de tweede aflevering kunnen verwachten

Vanavond is het op VTM tijd voor de tweede aflevering van de nieuwe fictiereeks Sterregem. Daarin zien we het reilen en zeilen binnen Sterregem, een plek waar alle bekende mensen wonen. In de eerste aflevering was een grote rol weggelegd voor Dany Verstraeten, maar deze keer lijkt Paul D’Hoore de (on)gelukkige.

Een paar jaar na het einde van Tegen de Sterren Op kwam VTM vorige week opnieuw met een programma waarin bekende mensen geïmiteerd worden. Deze keer draait het niet om korte sketches, maar om volledige afleveringen met een doorlopend verhaal.

Net als bij Tegen de Sterren Op zien we bekende gezichten zoals Guga Baúl, Tine Embrechts, Jonas Van Geel, Walter Baele en Nathalie Meskens. Naast de vaste cast verschijnen er ook geregeld bekende mensen die zichzelf spelen. In de eerste aflevering waren dat onder anderen Dany Verstraeten en Riadh Bahri en deze keer kunnen we journalist Paul D’Hoore verwachten.

Sterregem

In Sterregem wonen allerlei bekende figuren samen. Gert Verhulst zwaait er de scepter, terwijl Sam Gooris en Kelly Pfaff in hun café frisse pinten tappen voor hun beroemde buren. Ook jonge sterren als CAMILLE, Pommelien Thijs en zelfs ACID hebben een plekje in het dorp kunnen veroveren.

Ondertussen zorgt politieman Andy Peelman ervoor dat de buurt veilig blijft. Hij krijgt in de nieuwe aflevering een belangrijke rol. Er blijkt namelijk een inbreker actief te zijn.

Inbraak

Paniek in Sterregem vanavond. Hoewel het meestal heel vredig is in het dorp, lijkt er nu te zijn ingebroken bij CAMILLE (Clara Cleymans). Gelukkig haalt politieman Andy Peelman (Jonas Van Geel) alles uit de kast om de dader op te sporen. Iedereen is verdacht totdat het tegendeel is bewezen. Zelfs de echte Paul D’Hoore.

Bekijk het fragment hier:

Sterregem is elke woensdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...