Left Right
scrollTop top

‘Stranger Things’-cast krijgt fikse opslag, opnames seizoen 3 gaan van start


‘Stranger Things’-cast krijgt fikse opslag, opnames seizoen 3 gaan van start

De cast van de Amerikaanse sciencefiction-horrorserie ‘Stranger Things’ krijgt een enorme loonsverhoging voor seizoen 3. De jonge castleden hebben onderhandeld over hun salaris. Twee jaar geleden ging de serie van start op de streamingsdienst Netflix en groeide uit tot een ongezien succes. 

Het derde seizoen van Stranger Things zal een aantal nieuwkomers bevatten, maar de huidige kernpersonages blijven in de serie zoals blijkt uit hun recente salarisstaking. De personages deden goede zaken aan de onderhandelingstafel. De grootste uitbetaling gaat naar Winona Ryder (Joyce) en David Harbor (Hopper), die beiden 350.000 dollar ontvangen.

Istockphoto

Spoiler alert!

Wie de serie nog niet bekeken heeft: niet verder lezen!

In seizoen 1 verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. Zijn moeder, Joyce, slaat in paniek. Wills vrienden zoeken samen met de politie wanhopig naar het jongetje. De jongens ontmoeten op een dag een meisje met psychokinetische krachten. Samen ontdekken ze dat een overheidsorganisatie de grote boeman is in het spel. In seizoen 2 wordt Will levend teruggevonden, maar is mysterieus veranderd. Ondertussen gaat het meisje met krachten op zoek naar haar familieleden. Ondanks de castleden nog onbekend aan de serie begonnen, zijn ze nu de populariteit zelve.

Het nieuwe seizoen wordt op 23 april gefilmd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170