Stylish op de skipiste? Shop deze toppers nu al!

Stylish op de skipiste? Shop deze toppers nu al!

‘Stijlvol’ en ‘skiën’ kon je lange tijd niet meteen in dezelfde zin verwachten, maar de tijden zijn gelukkig veranderd. Je kan er echt wel goed uitzien op de skipiste zonder bang te moeten zijn dat je ledematen eraf vriezen. Wij zetten onze favorieten nu al op een rijtje. 

Het allerbelangrijkste: een ski-jas

Als je in iets investeert, laat het dan in een goeie ski-jas zijn. Er zijn een paar dingen waar je zeker rekening mee moet houden. Check of er voldoende zakken (voor je skipas, een hapje, je smartphone, …) zijn, of hij waterdicht is (want duh) en of de onderjas aansluit aan je middel en polsen.

Zalando
Warme ski-jas met hippe print, O’Neill via Zalando. €179,95.Getailleerde ski-jas met grungy look, Ziener via Zalando. €125,95 (in promotie).Budgetvriendelijke ski-jas in modekleur paars, Wed’ze via Decathlon. €39,99.

Skibroeken

Een goede skibroek spant niet té hard, maar is wel aansluitend. Zoek naar broeken die uitlopende pijpen hebben, want anders loop je de kans dat ze te krap over je skischoenen zitten.Let erop dat ook je skibroek effectief waterdicht is!

Skibroek met stretch die niet zou misstaan op de après-ski, Poivre Blanc via United Brands. €219.Hippe witte skibroek met verluchting aan het kruis ¯\_(ツ)_/¯, Wed’ze via Decathlon. €79,99.Hemelsblauwe skibroek met monochrome details, Brunotti via Zalando. €99,95.

Fleecetruien (sorry, Jani)

Op je skipiste houd je je maar beter goed warm, en dat doe je door voor voldoende ademende laagjes te zorgen. Over je (thermisch) ondergoed draag je een (fleece)trui, die licht maar toch voldoende warm is.

Skipull met leuk accent en hoge kraag, Wed’ze via Decathlon. €14,99.Eenvoudige zwarte fleecetrui met duimgaten, Even&Odd via Zalando. €24,95.Aansluitende ondertrui van uitstekend thermomateriaal, Odlo via United Brands. €70.

Accessoires

Met accessoires als mutsen, sjaals en handschoenen kan je je helemaal uitleven en je eigen stijl tonen. Je kiest het best voor een infinity scarf of een buff als je niet overal wilt blijven hangen en waterdichte handschoenen zijn echt geen overbodige luxe.

Zachte muts van kasjmiermix, H&M. €29,99.Grijze muts met oorflappen en pompons, Veritas. €19,95.Skiwanten die je beschermen tegen extreme koude, Simond via Decathlon. €39,99.Elegante skihandschoenen met strikje, Veritas. €17,95.Snood van New Look. €12,99.Originele buff met coole print via Zalando. €18,95.

Gesponsorde artikelen