‘Ted Lasso’ heeft dan toch plannen voor een vierde seizoen

Fans van Ted Lasso lijken dan toch een vierde seizoen te krijgen. Na het – voor velen – ontgoochelende einde van het derde seizoen leek de reeks erop te zitten. Maar nu lijkt Apple TV+ toch nog plannen te hebben voor een extra seizoen.

Op 31 mei 2023 kwam er een einde aan het derde seizoen van Ted Lasso. Zo leek er na een kleine drie jaar ook meteen een einde te komen aan de meest succesvolle reeks ooit van Apple TV+. Veel fans bleven echter met een gemengd gevoel achter, omdat niet iedereen even tevreden was over het laatste seizoen. Sindsdien kwam er wel onder andere Barbiepoppen van de reeks, maar over nieuwe afleveringen was nooit concreet sprake.

Hoofdcast keert terug

Daar is nu verandering in gekomen, meldt de website Deadline. Apple TV+ had voor zo’n vierde seizoen een belangrijke troef in handen. Bij drie belangrijke castleden zat er namelijk een optie in hun contract, waardoor ze die snel aan zich konden binden. Het gaat om Hannah Waddingham, die AFC Richmond-eigenaar Rebecca Walton speelt, Brett Goldstein, die hardman Roy Kent speelt en Jeremy Swift, die Director of Football Operations Leslie Higgins speelt.

Eens die zijn vastgelegd zullen de makers onderhandelingen opstarten met andere belangrijke castleden zoals Jason Sudeikis (Ted Lasso), Brendan Hunt (Coach Beard) en Juno Temple (Keeley Jones). Welke andere acteurs zullen terugkeren, is nog onduidelijk. Vermoedelijk zullen veel vertrouwde gezichten een cameo krijgen.

Als al deze belangrijke castleden zijn vastgelegd, kan de productie voor een vierde seizoen van Ted Lasso echt beginnen. Vermoedelijk zal dat wel nog even op zich laten wachten, aangezien veel acteurs momenteel bezig zijn met andere projecten.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...