‘Ted Lasso’ seizoen 3 vanaf vandaag elke week te zien op Apple TV+

Goed nieuws voor de fans van de reeks Ted Lasso. Het derde seizoen is vanaf vandaag te zien op Apple TV+. De komende elf weken zal er ook woensdag telkens een nieuwe aflevering verschijnen. In de eerste aflevering zien we alvast hoe Ted (Jason Sudeikis) het moeilijk heeft met de afstand tussen hem en zijn zoon, Henry.

De meest geliefde coach van het moment is terug. Deze nacht kwam namelijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ted Lasso uit. Die zette meteen de toon en toonde nog maar eens waarom de reeks de voorbije twee jaar meerdere Emmy’s mee naar huis nam. Dit seizoen zal vooral rond de ‘revenge‘ op Rupert (Anthony Head) en het behoud van AFC Richmond in de Premier League draaien.

Ted Lasso

De reeks vertelt het verhaal van een American Football-coach uit Kansas, Ted Lasso (Jason Sudeikis). Op een dag wordt hij gevraagd om een voetbalteam te gaan coachen in de Engelse Premier League. Hij komt bij AFC Richmond terecht en probeert daar zijn eeuwig optimisme door te geven aan iedereen rondom hem.

In het tweede seizoen zagen de kijkers naast het optimisme ook heel wat trauma en verstopt verdriet. Daarin leek de reeks iets minder te focussen op de grappige noot en wilde het vooral ook een belangrijk verhaal vertellen.

Seizoen 3

De eerste aflevering van het derde seizoen zoekt opnieuw een balans tussen die twee. We zien hoe Ted (Jason Sudeikis) na zes weken afscheid moet nemen van zijn zoontje. Daarna staat het nieuwe voetbalseizoen voor de deur, en dat lijkt een grote uitdaging te worden. De pers laat namelijk weten niet in de net gepromoveerde ploeg te geloven en plaatst ze laatste op elke pronostiek.

De nieuwe rivaal, West Ham United, krijgt dan weer heel wat positieve reacties. Dat team staat sinds dit seizoen onder leiding van Rebecca’s ex-man Rupert Mannion en ex-Richmond-coach Nate Shelley (Nick Mohammed). Het wordt Rebecca’s (Hannah Waddingham) missie om haar ex te verslaan en daarbij heeft ze de positiviteit en inzet van Ted opnieuw nodig.

Bekijk de trailer van Ted Lasso seizoen 3 hier:

De nieuwe afleveringen van Ted Lasso verschijnen elke woensdag om 2 uur ’s nachts op Apple TV+.

Meer
Lees meer...