Apple TV+ dropt derde seizoen hitreeks ‘Ted Lasso’ deze lente

De streamingdienst Apple TV+ heeft gisteren tijdens een groot evenement alle projecten uit 2023 voorgesteld. Naast enkele nieuwe reeksen, was er ook nieuws over de successerie Ted Lasso. Die reeks is ondertussen toe aan zijn derde en laatste seizoen. Dat seizoen zou in de loop van de lente op de streamingdienst verschijnen.

Wie zich afvraagt wat die moet doen met zijn tijdelijk Apple TV+-abonnement, raden we aan om Ted Lasso eens uit te proberen. De hartverwarmende reeks telt op dit moment twee seizoenen en won er al verschillende prijzen voor. Gisteren kondigde Apple aan dat een derde en laatste seizoen deze lente zal verschijnen.

Ted Lasso

De reeks vertelt het verhaal van een American Football-coach uit Kansas, Ted Lasso (Jason Sudeikis). Op een dag wordt hij gevraagd om een voetbalteam te gaan coachen in de Engelse Premier League. Hij komt bij AFC Richmond terecht en probeert daar zijn eeuwig optimisme door te geven aan iedereen rondom hem.

Vorig jaar won de serie Ted Lasso nog vier Emmy’s, en kwam er een samenwerking met FIFA 23. Sinds de release van de allereerste aflevering in 2020 is Ted Lasso uitgegroeid tot een wereldwijde hit. Dat vertaalt zich ook in de reeks, want voor het komende seizoen zijn er zelfs officiële samenwerkingen met Nike en de Premier League.

Seizoen 3

Hoewel de serie in de eerste plaats wordt gezien als een komedie, maakt het ook plaats voor maatschappelijke thema’s zoals mentale gezondheid in sport, grote geldschieters in het voetbal en moeilijke scheidingen.

Na de eerste twee seizoenen vinden we Ted in een lastig parket. Een van zijn assistenten heeft aan de pers persoonlijke informatie gelekt over Teds paniekaanvallen, waardoor hij in een storm terechtkomt. Uiteindelijk is die assistent, Nate (Nick Mohammed), vertrokken om de functie als manager bij West Ham United aan te nemen. Die club is ondertussen eigendom van Rupert Mannion (Anthony Head), de toxische ex van de huidige Richmond-eigenaar, Rebecca Welton (Hannah Waddingham).

Het derde seizoen zal deze lente verschijnen, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Op de eerste foto is alvast te zien hoe Nate en Ted lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Bekijk hier de eerste foto:

Meer
Lees meer...