‘Ted Lasso’ seizoen 3 krijgt veelbelovende trailer

Binnenkort verschijnt het derde seizoen van Ted Lasso op Apple TV+. Enkele weken geleden liet de streamingdienst weten dat de nieuwe afleveringen vanaf 15 maart wekelijks zouden verschijnen. Vandaag doet Apple TV+ er ook meteen een eerste trailer bij. Daarin krijgen we alvast een eerste indruk van de groeiende rivaliteit tussen AFC Richmond en West Ham United.

Binnen twee weken verschijnt de eerste aflevering van Ted Lasso seizoen 3. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe. De reeks kwam voor het eerst uit in 2020 en kaapte de voorbije jaren heel wat awards op awardshows. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen, wat ook wel eens het laatste zou kunnen zijn. Al is daar nog steeds geen duidelijkheid over.

Ted Lasso

De reeks vertelt het verhaal van een American Football-coach uit Kansas, Ted Lasso (Jason Sudeikis). Op een dag wordt hij gevraagd om een voetbalteam te gaan coachen in de Engelse Premier League. Hij komt bij AFC Richmond terecht en probeert daar zijn eeuwig optimisme door te geven aan iedereen rondom hem.

Na de eerste twee seizoenen vinden we Ted in een lastig parket. Een van zijn assistenten heeft aan de pers persoonlijke informatie gelekt over Teds paniekaanvallen, waardoor hij in een storm terechtkomt. Uiteindelijk is die assistent, Nate (Nick Mohammed), vertrokken om de functie als manager bij West Ham United aan te nemen. Dat komt ook aan bod in de nieuwe trailer.

Eén team

Naast die groeiende rivaliteit, is er ook heel wat vriendschap en liefde te zien in de eerste trailer. Zo is te zien hoe het team hecht aan elkaar lijkt te hangen, hoe ze samen op busreis richting Amsterdam vertrekken en hoe ze ‘samen West Ham United verslaan’ als hun grootste opgave zien.

Bekijk de trailer van Ted Lasso hier:

Meer
Lees meer...