‘Ted Lasso’ seizoen 3 vanaf volgende maand al te zien

Het is zover. Apple TV+ heeft eindelijk de releasedatum voor Ted Lasso seizoen 3 gedropt. En dat seizoen komt er al veel sneller aan dan verwacht. Vanaf woensdag 15 maart zullen de afleveringen wekelijks op de streamingdienst verschijnen. Die releasedatum werd aangekondigd in een korte video waarin we al een aantal personages opnieuw te zien krijgen.

Vanaf volgende maand kan je weer genieten van twaalf nieuwe afleveringen van Ted Lasso. De reeks kwam voor het eerst uit in 2020 en kaapte de voorbije jaren heel wat awards op awardshows. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen, wat ook wel eens het laatste zou kunnen zijn. Al is daar nog steeds geen duidelijkheid over.

Ted Lasso

De reeks vertelt het verhaal van een American Football-coach uit Kansas, Ted Lasso (Jason Sudeikis). Op een dag wordt hij gevraagd om een voetbalteam te gaan coachen in de Engelse Premier League. Hij komt bij AFC Richmond terecht en probeert daar zijn eeuwig optimisme door te geven aan iedereen rondom hem.

Vorig jaar won de serie Ted Lasso nog vier Emmy’s, en kwam er een samenwerking met FIFA 23. Sinds de release van de allereerste aflevering in 2020 is Ted Lasso uitgegroeid tot een wereldwijde hit. Dat vertaalt zich ook in de reeks, want voor het komende seizoen zijn er zelfs officiële samenwerkingen met Nike en de Premier League.

Seizoen 3

Hoewel de serie in de eerste plaats wordt gezien als een komedie, maakt het ook plaats voor maatschappelijke thema’s zoals mentale gezondheid in sport, grote geldschieters in het voetbal en moeilijke scheidingen.

Na de eerste twee seizoenen vinden we Ted in een lastig parket. Een van zijn assistenten heeft aan de pers persoonlijke informatie gelekt over Teds paniekaanvallen, waardoor hij in een storm terechtkomt. Uiteindelijk is die assistent, Nate (Nick Mohammed), vertrokken om de functie als manager bij West Ham United aan te nemen. Die club is ondertussen eigendom van Rupert Mannion (Anthony Head), de toxische ex van de huidige Richmond-eigenaar, Rebecca Welton (Hannah Waddingham).

In een eerste teaser zien we alvast hoe de spelers er hun werk van maken om de kleedkamer van een nieuwe ‘Believe‘-affiche te voorzien.

Bekijk de aankondiging hier:

Ted Lasso seizoen 3 is vanaf 15 maart 2023 wekelijks te zien op Apple TV+.

Meer
Lees meer...