Teleurstellend ‘Bridgerton’-evenement gaat viraal: “Er was één danser: een stripper”

In Detroit in de Verenigde Staten vond recent een Bridgerton Ball plaats. Heel wat mensen kochten tickets voor het “immersieve Bridgerton“-evenement voor minstens 150 dollar (134,45 euro), maar kregen een wel heel teleurstellende avond. Op sociale media regent het nu klachten over het evenement.

Afgelopen zondag, op 22 september, vond het Bridgerton Ball plaats in Detroit. Er werd de vele fans van Bridgerton een immersieve ervaring beloofd, waarbij ze het gevoel zouden hebben dat ze deel uitmaakten van de Ton. Maar van al die beloftes werd maar weinig waargemaakt. De beelden van het evenement gaan nu viraal op sociale media.

Teleurstellend

Het evenement stond eigenlijk gepland voor zondag 25 augustus, maar enkele dagen voor die datum werd het met een maand uitgesteld. Uiteindelijk ging het zondag dan toch door, maar de avond draaide uit op een grote teleurstelling. Tickets kostten minstens 150 dollar (134,45 euro). Er waren ook duurde tickets verkrijgbaar waarbij het eten in de prijs inbegrepen was.

Gebruiker @rayleearts deelde op X een hele thread over het Bridgerton Ball met foto’s en video’s. Daarop zien we onder andere hoe de beloofde livemuziek bestond uit één eenzame violiste en het eten al na een uur volledig op was. De meest opvallende video in de thread is zonder twijfel die van de aanwezige dansers. Het ging daarbij namelijk om één stripper. Verder werd er ook een geldprijs beloofd aan de best verklede aanwezige, maar die wedstrijd ging uiteindelijk niet door.

Heel wat mensen vergelijken het evenement al met de Wonka Experience die eerder dit jaar doorging in Glasgow. Ook daar betaalden fans grof geld voor een immersieve ervaring, die uiteindelijk een grote teleurstelling bleek te zijn.

Bekijk hier enkele hoogtepunten uit de thread op X:

Bekijk hier ook enkele TikToks van het evenement:

@kiimberyly Dearesr gentle readers, Enjoy my POV on unclenme bridgerton ball… YIKES #bridgertonball #unclenme #scammers #detroitbridgerton ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up – Lilly 🎃
@marvisuals The bridgerton ball Detroit 🖤🔥 #marvisuals #detroit #bridgertonballdetroit ♬ original sound – Marco
Meer
Lees meer...