‘Bridgerton’ seizoen 3 deel 2 staat nu op Netflix

Dearest, gentle reader: de dag is eindelijk aangebroken. Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton. Daarin zullen we te zien krijgen hoe iedereen in de Ton reageert op de verloving van Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Het belooft nog een spannend en emotioneel tweede deel te worden want Penelope draagt natuurlijk nog een groot geheim met zich mee.

Cancel al je plannen want er staan vier nieuwe afleveringen van Bridgerton op Netflix. Op het einde van het eerste seizoen sprong de vonk tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk écht over en kwam er na een stomende koetsscène zelfs een aanzoek. In het tweede deel van het derde seizoen zullen we zien hoe het nu verder gaat met Polin, want de kans dat alles gewoon vlot zal verlopen, lijkt ons klein.

Bridgerton seizoen 3 deel 2

In de trailer voor het tweede deel van seizoen 3 kregen we te zien hoe Colin en Penelope hun families inlichten over hun verloving. Daarbij is niet iedereen even tevreden. Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), de jongere zus van Colin, weet namelijk dat Penelope Lady Whistledown is. Zij vindt dat Penelope dit moet vertellen aan Colin en dreigt ermee om het zelf te vertellen als Penelope het niet doet. Maar ook Colin begint zelf het een en ander te ontdekken.

We kregen ook beelden te zien van de andere personages die al in het eerste deel van seizoen 3 aan bod kwamen. Het gaat daarbij onder andere om Francesca (Hannah Dodd) en haar love interest John Stirling (Victor Alli), Benedict (Luke Thompson) en zijn love interest Lady Tilley Arnold (Hannah New), Cressida (Jessica Madsen) en natuurlijk zijn ook fan favorites Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) van de partij.

Maker Shonda Rhimes liet ook al weten dat de laatste aflevering zo emotioneel was dat ze ervan moest huilen, terwijl ze dat eigenlijk maar zelden doet tijdens series. Dus dat belooft.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...