‘Bridgerton’-maker Shonda Rhimes moest huilen tijdens laatste aflevering van seizoen 3

Morgen is het zover! Dan verschijnt het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton op Netflix. We zullen de draad meteen weer oppikken bij Colin (Luke Newton) en Penelope (Nicola Coughlan). Hoewel het einde zéér positief was voor het kersverse koppel, zal het niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn in de nieuwe afleveringen. Bridgerton-maker Shonda Rhimes laat zelfs weten dat ze moest huilen tijdens de laatste aflevering.

Nog maar één nachtje slapen en dan kunnen we eindelijk kijken naar het vervolg van het derde seizoen van Bridgerton. In de eerste vier minuten van aflevering vijf kwamen we al te weten dat we de draad oppikken meteen na de koetsscène, met tortelduifjes Colin en Penelope. Maar het lijkt erop dat hun roze wolk al snel in een donderwolk zal veranderen.

Huilen op het einde

Shona Rhimes, die de executive producer is voor Bridgerton, was onlangs te gast bij de Today show. Daar lichtte ze al een tipje van de sluier op over de vier nieuwe afleveringen. “We proberen het zo goed mogelijk geheim te houden, maar ik zal zeggen dat het sexy is en verrassend op verschillende manieren”, verklapte Shona Rhimes. “En ik moest huilen op het einde. Ik vond het echt heel emotioneel en ik moet niet altijd huilen. Ik zat er echt helemaal in. Volgens mij is het een prachtig verhaal.”

In de officiële trailer voor de vier nieuwe afleveringen kregen we al te zien dat het inderdaad nog een emotionele rit belooft te worden voor Colin en Penelope (en deze keer zal het niet gaan om een stomende rit met een koets). We kregen namelijk al te zien dat Eloise (Claudia Jessie) ermee dreigt om aan Colin te vertellen dat Penelope Lady Whistledown is en in de eerste vier afleveringen van het derde seizoen kwamen we al te weten dat Colin Lady Whistledown “nooit zal vergeven” en dat hij “zal dansen op de dag van haar ondergang”. Het lijkt er dus niet op dat hij blij zal zijn om te horen dat zijn kersverse verloofde de gossip girl van de Ton is.

De vier nieuwe afleveringen van Bridgerton zullen vanaf morgen, donderdag 13 juni 2024, om 9 uur te bekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...