‘Bridgerton’: Bekijk hier de eerste vier minuten van seizoen 3 deel 2

Het is bijna zover. Vanaf donderdag kunnen we op Netflix kijken naar het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton. Om ons helemaal warm te maken voor die nieuwe vier afleveringen heeft Netflix nu al de eerste vier minuten gelost en die zetten al meteen de toon.

Fans zitten er al bijna een maand op te wachten, maar vanaf donderdag komen we eindelijk te weten hoe het verder gaat met Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Op het einde van het eerste deel kregen we te zien hoe de twee vrienden eindelijk toegaven aan hun gevoelens voor elkaar, met een stomende scène en een huwelijksaanzoek tot gevolg. De vijfde aflevering zal meteen inpikken waar aflevering vier stopte en nu krijgen we de eerste vier minuten al te zien.

Bridgerton seizoen 3 deel 2

De vierde aflevering van het derde seizoen van Bridgerton eindigde met een klassieke versie van Give Me Everything van Pitbull, een koets, opvallende vingers van Colin en een huwelijksaanzoek. Voor de vijfde aflevering pikken we meteen weer in bij de tortelduifjes.

In de eerste vier minuten, die Netflix nu al gelost heeft, krijgen we te zien hoe Colin Penelope meeneemt naar zijn huis. Daar vertelt hij aan zijn moeder en zijn jongere broer en zussen dat hij zich verloofd heeft met Penelope. Mama Violet (Ruth Gemmell), zussen Francesca (Hannah Dodd) en Hyacinth (Florence Hunt) en broer Gregory (Will Tilston) zijn meteen dolenthousiast. Eloise (Claudia Jessie) daarentegen staat minder te springen. Ze maakt duidelijk dat Penelope eerlijk moet zijn tegen haar broer en dus moet bekennen dat ze Lady Whistledown is, iets wat ongetwijfeld een grote rol zal spelen in het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton.

Het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag 13 juni te vinden op Netflix. Het zal opnieuw gaan om vier nieuwe afleveringen.

Bekijk hier de eerste vier minuten van het tweede deel van seizoen 3:

Het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijnt op donderdag 13 juni op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...