‘Bridgerton’: Zo wordt de scène in de koets nóg stomender

Sinds vorige week kan je op Netflix kijken naar het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton. Aangezien het maar om vier afleveringen gaat, zijn de meeste fans natuurlijk al klaar met bingen en weten ze dus ook wat er helemaal op het einde gebeurt. De reacties van fans op die scène gaan nu al enkele dagen viraal op sociale media en nu is er een nieuwe dimensie ontdekt voor de scène.

Wie het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton gezien heeft, heeft geen introductie meer nodig voor de koetsscène. Op de tonen van een klassieke versie van Give Me Everything van Pitbull wordt de vriendschap tussen Colin (Luke Newton) en Penelope (Nicola Coughlan) toch wat meer. Het gaat om een stomende scène, maar enkele kijkers vonden een manier om het nóg heter te maken.

Audiodescriptie

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de series en films van Netflix, voorziet de streamingdienst audiodescriptie. Hierbij worden de scènes uitgelegd, waardoor blinde of slechtziende kijkers zo volledig mogelijk kunnen volgen. Maar de audiodescriptie kan bij sommige scènes ook voor iedereen een meerwaarde betekenen.

Zo deelde X-gebruiker @venusjmi een gouden tip. “Ik heb net de koetsscène bekeken met audiodescriptie en ik ben er niet goed van”, klonk het. Het officiële account van Netflix reageerde op dit bericht en deelde een stuk van de bewuste scène mét audiodescriptie en we moeten inderdaad toegeven dat die nog een extra dimensie geeft aan de stomende scène.

Je kan de audiodescriptie zelf aanzetten door onderaan bij audio en ondertiteling voor “English – Audio Description” te kiezen. Voor de liefhebbers bestaat de audiodescriptie ook in het Frans en Duits.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...