‘Bridgerton’ seizoen 3: Deze nummers zullen we horen in een klassiek jasje

Donderdag is het eindelijk zover, dan verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton op Netflix. Een leuk element van de populaire serie zijn de klassieke covers van bekende liedjes die in de reeks te horen zijn. Dat zal ook dit seizoen het geval zijn en Netflix heeft nu al zeven nummers bekend gemaakt die je zal kunnen herkennen in seizoen 3.

Nog maar enkele nachtjes slapen en dan is Bridgerton eindelijk terug. In het derde seizoen zullen we inzoomen op Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton), die hun vriendschap zullen zien evolueren naar iets meer. En nu heeft Netflix ons al een voorsmaakje gegeven van de soundtrack die we zullen horen.

Klassieke covers

Trouwe fans van Bridgerton zijn ondertussen natuurlijk al vertrouwd met de muziek die in de reeks te horen is. Zo gaat het steevast om klassieke covers van popnummers, die door een orkest gebracht worden. Ook in het derde seizoen mogen we zo’n covers verwachten en daarvan zijn er nu al zeven aangekondigd.

De Ton zal zich in het derde seizoen voor de eerste keer wagen aan K-pop, want Dynamite van BTS zal te horen zijn. Daarnaast is ook Billie Eilish opnieuw van de partij, deze keer met haar nummer Happier Than Ever. Ook Taylor Swift zal opnieuw te horen zijn in Bridgerton. Het gaat om de samenwerking met Lana Del Rey Snow On The Beach. Verder zullen we ook abcdefu van GAYLE, Give Me Everything van Pitbull, Jealous van Nick Jonas en Cheap Thrills van Sia horen in het derde seizoen van Bridgerton.

Bekijk hier de lijst met nummers die we zullen horen in het eerste deel van Bridgerton seizoen 3:

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag 16 mei te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...