“Mr. Worldwide” Pitbull reageert op succes van zijn lied in nieuw seizoen ‘Bridgerton’

Sinds vorige week is het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 te zien op Netflix. Dit seizoen draait volledig rond het liefdesverhaal tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Een verhaal dat, net zoals in de vorige seizoenen, opnieuw een akoestische soundtrack kreeg. Een van de meest opvallende songs was de nieuwe versie van Give Me Everything van Pitbull.

Na lang wachten kunnen fans van Bridgerton sinds vorige week, donderdag 16 mei, weer op Netflix terecht. Dan verscheen het eerste deel van Bridgerton seizoen 3. Het tweede deel is voor 13 juni.

Het derde seizoen van de reeks draait volledig rond het duo Penelope en Colin. Zij zijn al lang vrienden, maar lijken elkaar ook alsmaar meer in een ander daglicht te zien. Hoewel Colin in eerste instantie afstand houdt en duidelijk is met zijn grenzen, verandert een kus en een nieuwe love interest voor Penelope toch zijn visie.

Soundrack

Net zoals in andere seizoenen, maakt Netflix ook deze keer gebruik van een akoestische soundtrack. Doorheen de reeks zijn heel wat moderne songs te horen in een Bridgerton-jasje. Denk daarbij vooral aan veel violen en snaarinstrumenten.

In het eerste deel van dit seizoen hoorden de fans onder andere al Dynamite van BTS, Happier Than Ever van Billie Eilish en Cheap Thrills van Sia. Toch is het Pitbull dat met de meeste aandacht gaat lopen.

Mr. Worldwide

Pitbull is namelijk te horen tijdens de allerlaatste scène van het eerste deel. Het gaat om de hit Give Me Everything die oorspronkelijk in 2011 is uitgebracht samen met Ne-Yo en Afrojack. Omdat de song zo’n prominente plaats heeft gekregen in de reeks, is het voor fans ook zo belangrijk.

Het gaat namelijk om de bekende koetsscène waar Colin eindelijk zijn liefde aan Penelope toegeeft. De scène duurt maar liefst vijf minuten en de song is de volledige twee minuten te horen.

De song gaat ondertussen viraal. Iets wat ook Pitbull niet is ontgaan. “Dit toont opnieuw aan hoe muziek een internationale taal is dat meerdere grenzen overstijgt. En ook hoe tijdloos een hit kan zijn. Bedankt Netflix voor de kans”, schrijft hij op Instagram.

Bridgerton seizoen 3 deel 1 is nu te zien op Netflix. Deel 2 verschijnt op 13 juni.

Meer
Lees meer...