‘Bridgerton’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Het is eindelijk zover! Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het eerste deel van het derde derde seizoen van de populaire reeks Bridgerton. In dit nieuwe seizoen staan Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal.

Fans zitten er waarschijnlijk al maandenlang naar af te tellen, maar de dag is eindelijk aangebroken. Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de eerste vier afleveringen van het derde seizoen van Bridgerton. Dit is wat we mogen verwachten.

Bridgerton seizoen 3

Nadat we in het eerste seizoen Daphne volgden en het tweede seizoen in het teken stond van Anthony Bridgerton, is het deze keer de tijd voor broer Colin om in de spotlights te treden. We zagen in de vorige twee seizoenen al dat hij een hechte (vriendschaps)band heeft met Penelope Featherington, maar deze keer zal hun relatie evolueren naar meer. Maar het belooft niet makkelijk te worden, want Penelope draagt natuurlijk nog steeds een gigantisch geheim met zich mee. Zij is namelijk Lady Wistledown, de gossip girl van de Ton. Of dat haar relatie met Colin in de weg zal staan, zullen we nu dus te zien krijgen in het nieuwe seizoen van Bridgerton.

De afgelopen weken kregen we al verschillende teasers te zien, waaruit bleek dat zowel Penelope als Colin een heuse glow-up zullen krijgen. Daarnaast zullen we ook heel wat personages uit de vorige seizoenen terugzien, terwijl anderen dan weer niet te zien zullen zijn in dit seizoen. Enkele dagen geleden liet Netflix ook al weten welke popnummers er in de eerste vier afleveringen van Bridgerton seizoen 3 in een klassiek jasje gegoten zullen worden.

Het is de eerste keer dat Netflix bij Bridgerton gaat voor een zogenaamde split release. Dat betekent dat we op dit moment enkel het eerste deel van het derde seizoen te zien krijgen. Het tweede deel verschijnt op donderdag 13 juni op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...