‘Bridgerton’ seizoen 3 krijgt nieuwe teaser over de glow-up van Penelope

Het is bijna zover. Binnen minder dan twee weken verschijnt het derde seizoen van Bridgerton eindelijk op Netflix. In dat seizoen zullen we inzoomen op Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Penelope zal in het nieuwe seizoen een heuse glow-up krijgen en daar wordt in een nieuwe teaser nu uitvoerig op ingezoomd.

We hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar deze maand verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton eindelijk op Netflix. In een nieuwe teaser met beelden van voor en achter de schermen komen we meer te weten over de metamorfose die Penelope dit seizoen zal doormaken.

Glow-up

In elk seizoen van Bridgerton wordt er ingezoomd op een ander koppel. Na Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Bassett (Regé-Jean Page) in het eerste seizoen en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley) in het tweede seizoen, is het nu de beurt aan Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Die laatste krijgt dit seizoen een opmerkelijke glow-up, waarop in een nieuwe teaser wordt ingezoomd.

In de video komen verschillende acteurs aan het woord maar ook kostuumontwerpers en make-upartiesten. We komen te weten dat we in het begin van het seizoen Penelope te zien zullen krijgen zoals we haar kennen in – om het met de woorden van Lady Danbury te zeggen – oogverblindend geel. Maar doorheen het seizoen zal Penelope transformeren. Ze draagt kleuren die beter passen bij haar huidskleur en ook haar kapsel en make-upstijl krijgen een update. Zo zal ze van muurbloempje transformeren in een femme fatale en dat zal natuurlijk ook Colin niet ontgaan.

Colin krijgt overigens ook een nieuwe look, die op het internet al “sexy piraat” wordt genoemd. “Hij gaat van een jongen naar een man”, klinkt het. Daarnaast zijn er ook enkele andere personages die een nieuwe look krijgen. Zo zitten er meer Indiase elementen in de looks van Kate (Simone Ashley) en worden Will (Martins Imhangbe) en Alice (Emma Naomi) zichtbaar rijker.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

(Her)bekijk hier de officiële trailer:

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijnt op donderdag 16 mei op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...