Nu ook officieel: ‘Bridgerton’ keert terug in mei

Netflix heeft de releasedata voor het derde seizoen van Bridgerton officieel bekendgemaakt. Gisteren deelde de streamingdienst de data al even op X (het voormalige Twitter), maar dat leek niet de bedoeling te zijn. Maar nu mag het ook officieel geweten zijn: Bridgerton keer terug in mei 2024!

Bridgerton is een van de populairste reeksen op Netflix. Na het tweede seizoen dat in maart 2022 verscheen, wachten fans vol ongeduld op het derde seizoen, dat in het teken zal staan van de romance tussen Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan). En nu is er een releasedatum voor dat seizoen.

Bridgerton seizoen 3

Het was al een tijdje geleden dat we een nieuwe update kregen over het derde seizoen van Bridgerton. Maar gisteren deelde Netflix per ongeluk een gigantische update. De profielfoto en header op het officiële account van Bridgerton op X (het voormalige Twitter) werden tijdelijk aangepast. Daarbij stonden in de header de releasedata voor het derde seizoen van de reeks te lezen. Al snel bleek dat dat niet de bedoeling was, want de foto was enkele minuten later weer aangepast. Maar verschillende fans konden de data op het profiel op tijd screenshotten.

Op de header stond te lezen dat het derde seizoen van Bridgerton in twee delen zou verschijnen. Het eerste seizoen zou vanaf donderdag 16 mei 2024 op Netflix te vinden zijn. Het tweede seizoen verschijnt ongeveer een maand later, op donderdag 13 juni 2024. Deze data werden nog niet meteen bevestigd door Netflix, maar daar komt nu verandering in.

Officiële bevestiging

Met een eerste teaser maakt Netflix nu ook officieel de releasedata voor het derde seizoen van Bridgerton bekend. In de teaser zien we verschillende posts van fans die vragen wanneer het seizoen verschijnt en op die vragen krijgen ze nu dus ook echt een antwoord.

Het gaat daarbij wel degelijk om de data die gisteren gelekt werden. We mogen het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton dus op donderdag 16 mei 2024 verwachten op Netflix, gevolgd door deel 2 op donderdag 13 juni 2024.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de releasedata voor het derde seizoen van Bridgerton:

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijn op 16 mei 2024 op Netflix, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...