‘Bridgerton’ seizoen 3 lost (eventjes) releasedatum

Fans van Bridgerton wachten nu al meer dan anderhalf jaar op een nieuw seizoen van de Netflixreeks en dat seizoen lijkt er nu eindelijk te gaan komen. De banner op de officiële pagina van Bridgerton op X (het voormalige Twitter) veranderde vandaag even naar een foto met daarop de releasedata voor part 1 en part 2 van het derde seizoen van Bridgerton. De banner werd ondertussen al verwijderd, maar snelle fans konden de data toch vinden.

Bridgerton is een van de populairste reeksen op Netflix. Na het tweede seizoen dat in maart 2022 verscheen wachten fans vol ongeduld op het derde seizoen, dat in het teken zal staan van de romance tussen Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Bridgerton seizoen 3

Het is al een tijdje geleden dat we een nieuwe update kregen over het derde seizoen van Bridgerton. En nu heeft Netflix – vermoedelijk per ongeluk – een gigantische update gelost. Vandaag veranderden de profielfoto en header op het officiële account van Bridgerton op X (het voormalige Twitter). Daarbij stonden in de header de releasedata voor het derde seizoen van de reeks te lezen. Het lijkt erop dat dat niet de bedoeling was, want al snel werd de header al weer aangepast. Maar verschillende fans konden de data op de header screenshotten.

Op de header stond te lezen dat het derde seizoen van Bridgerton in twee delen zou verschijnen. Het eerste seizoen zou vanaf donderdag 16 mei 2024 op Netflix te vinden zijn. Het tweede seizoen verschijnt ongeveer een maand later, op donderdag 13 juni 2024. Deze data werden nog niet officieel bevestigd door Netflix, maar ze stonden dus wel een tijdje te lezen op het officiële account van Bridgerton. Daardoor durven we er toch vanuit te gaan dat het om de echte releasedata gaat.

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijnt dus vermoedelijk op 16 mei 2024 op Netflix, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...