Netflix lanceert trailer ‘Bridgerton’ seizoen 3

Netflix heeft eindelijk een eerste lange trailer van het derde seizoen van Bridgerton gelanceerd. Daarin krijgen de fans al een voorproefje van wat er tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington staat te gebeuren. Daarnaast zijn ook de andere personages kort te zien.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei en het tweede deel is voor 13 juni. Dat wil zeggen dat Netflix alsmaar meer clips, nieuws en foto’s begint te delen van de nieuwe afleveringen. Na een eerste teaser, de namen van alle afleveringen en de voorstelling van een nieuw personage, kwam er nu eindelijk ook een eerste langere trailer.

Penelope en Colin

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. 

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. 

Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 3 hier:

Bekijk hier de lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...