Netflix telt af naar nieuw seizoen ‘Bridgerton’ met nieuwe clip

Binnen iets meer dan een maand keert de familie Bridgerton terug! Deze keer gaat het om een derde seizoen waarbij Colin (Luke Newton) centraal staat. Daarin zal het vooral draaien om zijn toenemende liefde voor Penelope (Nicola Coughlan) en haar geheime rol als Lady Whistledown. Maar daarnaast lijkt er ook concurrentie te komen uit onverwachte hoek.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei en het tweede deel is voor 13 juni. Dat wil zeggen dat Netflix alsmaar meer clips, nieuws en foto’s begint te delen van de nieuwe afleveringen. Na een eerste teaser en ook al de namen van alle afleveringen, dropte de streamingdienst gisteren opnieuw een nieuwtje. Het gaat om de bekendmaking van een nieuw personage dat wel eens voor een doorbraak in het verhaal zou kunnen zorgen.

Seizoen 3

Het derde seizoen van de reeks draait volledig rond het duo Penelope en Colin. Zij zijn al lang vrienden, maar lijken elkaar ook alsmaar meer in een ander daglicht te zien. Dat zal ook duidelijk worden aan het begin van het nieuwe seizoen, tot enkele dingen roet in het eten beginnen gooien.

Er lijkt namelijk een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Maar dat dubbelleven en vooral het uitkomen daarvan zal zonder twijfel invloed hebben op haar romance met Colin. Daarnaast zal ook een nieuw personage ervoor zorgen dat er barsten komen in de vriendschap en relatie.

Nieuwe suitor

Netflix deelde gisteren een korte video van een nieuwe suitor. Vrij vertaald in het Nederlands is dat een vrijer of minnaar, maar het wil wel degelijk zeggen dat de familie van Penelope haar een man heeft gezocht en gevonden om mee te trouwen.

Op het eerste zicht lijkt die alvast veel ouder te zijn dan Colin. Of de derde Bridgerton-telg hem als een bedreiging zal zien en hoe hij zal reageren, krijgen de fans dus vanaf volgende maand te zien.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei 2024 op Netflix. Het tweede deel op 13 juni 2024. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...