Netflix deelt eerste korte teaser ‘Bridgerton’ seizoen 3

Al sinds eind 2023 weten we dat Bridgerton seizoen 3 er in mei 2024 aankomt. Toch was het nog wachten op de eerste echte teaser. Die is er nu eindelijk, nadat Netflix een hele video vol eerste beelden van nieuwe projecten heeft gelost. In de korte clip zien we Colin en Penelope, de hoofdpersonages van dit seizoen.

Wie de eerste twee seizoenen van Bridgerton heeft gezien, die weet dat de belangrijkste rode draad in de serie bijna op ontploffen staat. Hoe dat precies zal gebeuren, daar zal het derde seizoen antwoord op geven. Dat seizoen gaat namelijk over Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Caughlin).

In december kondigde Netflix aan dat dat seizoen in twee delen zal verschijnen. Het eerste deel is voor 16 mei, het tweede deel verschijnt op 13 juni.

Bridgerton

De reeks Bridgerton vertelt het verhaal van de gelijknamige familie. De serie is sinds het eerste seizoen met acteur Regé-Jean Page een van de populairste reeksen op Netflix. Na het tweede seizoen dat in maart 2022 verscheen, wachten fans vol ongeduld op het derde seizoen. Na Daphne en Anthony Bridgerton is het aan Colin.

Colin is de derde zoon van de belangrijke familie en houdt van reizen. In het eerste deel van het tweede seizoen was hij niet te zien, maar in het tweede deel maakte hij opnieuw zijn opwachting. Daarbij werd al meteen duidelijk dat zijn vriendschap met Penelope een andere wending zou krijgen.

Derde seizoen

Het derde seizoen zal namelijk volledig rond het duo Penelope en Colin draaien. En hoewel de twee elkaar in eerste instantie eindelijk in een nieuw daglicht beginnen te zien, gooit er toch iets roet in het eten.

Er lijkt namelijk een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Maar dat dubbelleven en vooral het uitkomen daarvan zal zonder twijfel invloed hebben op haar romance met Colin. Daar is in de eerste korte clip gelukkig nog niets van te zien. Daarin lijkt de spanning tussen de twee alleen maar te groeien.

Bekijk de eerste teaser van Bridgerton seizoen 3 hier:

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei 2024 op Netflix. Het tweede deel op 13 juni 2024. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...