Netflix deelt als kerstcadeau nieuwe beelden van ‘Bridgerton’

Het is Kerstmis en dus is het tijd voor cadeautjes. Daar zorgt ook Netflix voor. De streamingdienst deelde namelijk enkele nieuwe beelden van het aankomende, derde seizoen van Bridgerton. En die zijn zeker veelbelovend.

Bridgerton is een van de populairste reeksen op Netflix. Na het tweede seizoen dat in maart 2022 verscheen, wachten fans vol ongeduld op het derde seizoen, dat in het teken zal staan van de romance tussen Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Recent kregen we, na lang wachten, eindelijk de releasedatum van dat derde seizoen. Het eerste deel daarvan zal namelijk verschijnen op 16 mei.

Lady Whistledown

Daarbij kregen we meteen ook een korte teaser, al viel daaruit nog niet zo heel veel op te maken. Dankzij een reeks nieuwe foto’s die Netflix zojuist deelde, weten we gelukkig al iets meer. “Lady Whistledown is beter dan de Kerstman. Ze heeft ons een aantal schandalige blikken gegeven op het komende seizoen van Bridgerton“, schreef Netflix bij die beelden.

Een andere post van de streamingdienst belooft zelfs dat het nieuwe seizoen zal “overlopen van intriges en schandalen”. Feit is dat de openbloeiende relatie tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington sowieso veel stof zal doen opwaaien.

Bekijk hier de nieuwe beelden van het derde seizoen van Bridgerton:

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijn op 16 mei 2024 op Netflix, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...