‘Bridgerton’: Netflix deelt eerste foto’s van Penelope en Colin in seizoen 3

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan het derde seizoen van Bridgerton. Daarin zullen Colin, de derde broer in het rijtje, en Penelope de hoofdrol spelen. Wanneer dat seizoen precies zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar Netflix deelde wel alvast enkele eerste beelden.

Afgelopen weekend was er het grote Tudumevenement van Netflix. Daarbij deelde de streamingdienst heel wat nieuws over hun komende films en series. Zo was er al een eerste preview van Heartstopper en The Witcher, kregen we nieuws over het tweede seizoen van Squid Game, enzovoort.

Ook over het derde seizoen van Bridgerton was er nieuws. Het ging daarbij niet om een releasedatum of trailer, maar wel over enkele eerste foto’s. De opnames zouden namelijk nog steeds aan de gang zijn.

Bridgerton

Wie de eerste twee seizoenen van Bridgerton heeft gezien, die weet dat de belangrijkste rode draad in de serie bijna op ontploffen staat. Hoe dat precies zal gebeuren, daar zal het derde seizoen antwoord op geven. Dat seizoen gaat namelijk over Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Caughlin).

Colin is de derde zoon van de belangrijke familie en houdt van reizen. In het eerste deel van het tweede seizoen, dat over Anthony (Jonathan Bailey) ging, was hij dan ook niet te zien. Maar in het tweede deel maakte hij opnieuw zijn opwachting en had hij enkele interessante scènes met Penelope.

Seizoen 3

Dat verhaal zal zich verder ontwikkelen in het derde seizoen. Zo lijkt er een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt namelijk nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Daardoor zal haar vriendschap en beginnende liefde met Colin in gedrang komen.

“Bij gebrek aan vertrouwen mislukken de pogingen van Penelope op de huwelijksmarkt. Ondertussen vraagt Colin zich af of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Dat maakt alles voor Penelope nog ingewikkelder. Zeker omdat ze haar identiteit als Lady Whistledown nog steeds geheim wil houden”, staat er te lezen in de officiële synopsis. In de eerste foto’s is die twijfel en de spanning tussen de twee alvast te zien.

Bekijk de eerste foto’s uit Bridgerton seizoen 3 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...