Netflix deelt nieuwe teaser ‘Bridgerton’ seizoen 3 met terugkeer Anthony en Kate

Nog twee maanden en het derde seizoen van Bridgerton verschijnt op Netflix. Daarin zal de reeks deze keer focussen op Colin Bridgerton (Luke Newton). Hij kwam vorig seizoen terug van wereldreis en zal in de komende afleveringen worstelen met zijn toekomst en zijn groeiende liefde voor Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Dat het eerste deel van seizoen 3 op 16 mei verschijnt en het tweede deel op 13 juni, is al even bekend. Maar vandaag deelde Netflix ook een nieuwe clip uit de nieuwe afleveringen. Hoewel de focus in het derde seizoen op een andere telg uit de Bridgerton-familie zal liggen, begint de streamingdienst toch met een kleine throwback naar de vorige hoofdrolspelers: Anthony en Kate.

Seizoen 3

Het derde seizoen zal namelijk volledig rond het duo Penelope en Colin draaien. En hoewel de twee elkaar in eerste instantie eindelijk in een nieuw daglicht beginnen te zien, gooit er toch iets roet in het eten.

Er lijkt namelijk een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Maar dat dubbelleven en vooral het uitkomen daarvan zal zonder twijfel invloed hebben op haar romance met Colin. In een eerste teaser zagen we al een intieme scène tussen de twee waarin Colin zich afvraagt of hij iets verkeerd heeft gedaan en aan Penelope vertelt dat hij haar mist.

Nieuwe clip

Vandaag kwam Netflix dus met nog een nieuwe teaser. En hoewel velen verwachtten dat het opnieuw een moment tussen Penelope en Colin zou zijn, ging het over het koppel dat vorig seizoen centraal stond.

Tijdens een groot feest stapt Anthony (Jonathan Bailey) in de richting van zijn vrouw Kate (Simone Ashley) stappen om haar ten dans te vragen. Kate is op dat moment diep in gesprek met de moeder van de Bridgertons en lijkt enorm opgetogen te zijn over de nieuwe aanwinst in de familie. Nadien zien we de volledige familie en hun gasten dansen en krijgen we ook heel kort een zenuwachtige Penelope te zien.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei 2024 op Netflix. Het tweede deel op 13 juni 2024. Op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...