Netflix deelt nieuwe beelden ‘Bridgerton’ seizoen 3

In mei van dit jaar is het eindelijk zover. Dan krijgen we eindelijk het derde seizoen van Bridgerton te zien. Althans, een deeltje want ook in juni zullen er nog enkele afleveringen verschijnen. Nadat Netflix eerder al een korte clip deelde van het nieuwe seizoen, volgden er vandaag nog enkele stills en een teaser.

Wie de eerste twee seizoenen van Bridgerton heeft gezien, die weet dat de belangrijkste rode draad in de serie bijna op ontploffen staat. Hoe dat precies zal gebeuren, daar zal het derde seizoen antwoord op geven. Dat seizoen gaat namelijk over Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Caughlin).

In december kondigde Netflix aan dat dat seizoen in twee delen zal verschijnen. Het eerste deel is voor 16 mei, het tweede deel verschijnt op 13 juni. In een digitaal evenement werd er nog wat meer informatie over het nieuwe seizoen gedeeld. Daarbij hoorden ook nieuwe foto’s.

Bridgerton

De reeks Bridgerton vertelt het verhaal van de gelijknamige familie. De serie is sinds het eerste seizoen met acteur Regé-Jean Page een van de populairste reeksen op Netflix. Na het tweede seizoen dat in maart 2022 verscheen, wachten fans vol ongeduld op het derde seizoen. Na Daphne en Anthony Bridgerton is het aan Colin.

Colin is de derde zoon van de belangrijke familie en houdt van reizen. In het eerste deel van het tweede seizoen was hij niet te zien, maar in het tweede deel maakte hij opnieuw zijn opwachting. Daarbij werd al meteen duidelijk dat zijn vriendschap met Penelope een andere wending zou krijgen.

Derde seizoen

Het derde seizoen zal namelijk volledig rond het duo Penelope en Colin draaien. En hoewel de twee elkaar in eerste instantie eindelijk in een nieuw daglicht beginnen te zien, gooit er toch iets roet in het eten.

Er lijkt namelijk een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Maar dat dubbelleven en vooral het uitkomen daarvan zal zonder twijfel invloed hebben op haar romance met Colin.

Nieuwe beelden

Op de nieuwe foto’s krijgen de fans alvast een nieuwe love interest voor Penelope te zien. Het gaat om Lord Debling, iemand waar Penelope volgens haar familie een goede match mee zou zijn. Toch lijkt het ons al duidelijk dat haar hart voor iemand anders weggelegd is, maar het zal zonder twijfel ook voor de nodige drama zorgen.

In een eerste teaser zien we dan weer een intieme scène tussen de twee waarin Colin zich afvraagt of hij iets verkeerd heeft gedaan en aan Penelope vertelt dat hij haar mist. “Je mist mij, maar je zou nooit met me flirten”, antwoordt zij. De spanning zal alvast te snijden zijn.

Bekijk de nieuwe foto’s hier:

Meer
Lees meer...