‘Heartstopper’ seizoen 3: Jonathan Bailey lijkt rol te krijgen in Netflixreeks

Het lijkt erop dat Jonathan Bailey, die vooral bekend is voor zijn rol in Bridgerton, te zien zal zijn in het derde seizoen van Heartstopper. De acteur deelde in november enkele foto’s op een nieuw account op Instagram met de naam Jack Maddox. Het zou gaan om een auteur waar Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) een grote fan van zijn.

Het derde seizoen van Heartstopper is al een tijdje bevestigd en we leerden ook al een eerste nieuw personage kennen. Maar nu lijkt het erop dat we nog een nieuw personage mogen verwachten. En die rol zal gespeeld worden door niemand minder dan Jonathan Bailey, die we vooral kennen als Anthony Bridgerton uit Bridgerton.

Jonathan Bailey

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, lijkt het er sterk op dat Jonathan Bailey te zien zal zijn in het derde seizoen van Heartstopper. Fans van de reeks merkten een account op Instagram op waarop in november 2023 drie foto’s werden gepost. Het account kreeg de naam @jack__maddox en op de foto’s is Jonathan Bailey te zien in de rol van Jack Maddox. Daarnaast staat in de bio van het account ook te lezen: “Geleerde. Keyboardspeler. Racer. Meditations on the Greek Complex is nu uit in alle goede boekhandels.”

Het lijkt erop dat Jack Maddox de bekende auteur zal zijn die in de mini-comic The Ethics of Infatuation Dynamics opduikt. De comic is van de hand van Lauren James, maar Alice Oseman, de auteur van Heartstopper verzorgde de tekeningen en gaf ook haar zegen. In de comic gaat het om een geleerde die de naam Henry Maddox heeft en de celebrity crush van Charlie is. Henry is een presentator die veel kent over de Griekse psychologie en shirtless selfies post op Instagram, waar hij exact dezelfde bio heeft als Jack Maddox nu. Wat alles nog verdachter maakt, is dat het account kort nadat het werd opgemerkt door fans, op privé ging.

Iets te veel toeval als je het ons vraagt, dus waarschijnlijk zullen we snel de bevestiging krijgen van Netflix.

Bekijk hier de foto’s van het account van Jack Maddox:

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Heartstopper:

Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Heartstopper zal verschijnen op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...