Derde seizoen ‘Bridgerton’ komt eraan; dit ging eraan vooraf

Het is bijna tijd voor het derde seizoen van Bridgerton. Het eerste deel van de populaire reeks is vanaf donderdag te bekijken op Netflix. Daarom is het een ideaal moment om eens terug te kijken op hoe het vorige seizoen afliep.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei en het tweede deel is voor 13 juni. De voorbije weken kregen we dan ook al een eerste teaser, de namen van alle afleveringen en de voorstelling van een nieuw personage, een trailer én nog meer beelden.

Waar waren we?

Maar om helemaal klaar te zijn voor dat derde seizoen is het belangrijk dat we eerst nog even terugkijken naar wat eraan voorafging. Netflix deelde daarvoor een speciale video van bijna drie minuten om ons geheugen op te frissen. In die video horen we de gekende stem van Julie Andrews als Lady Whistledown. Zij blikt terug op het tweede seizoen van Bridgerton.

In dat meest recente seizoen ging de Viscount Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) op zoek gaat naar een vrouw. Die lijkt hij te vinden bij Kate Sharma (Simone Ashley), al loopt dat niet meteen van een leien dakje.

Lady Whistledown

Daarnaast sluit het net zich ook steeds meer rond Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Zij dreigt namelijk ontmaskerd te worden als Lady Whistledown, iets wat meer dan waarschijnlijk ook effectief zal gebeuren in het derde seizoen. Dat aankomende seizoen draait namelijk rond de relatie van Penelope met Colin Bridgerton (Luke Newton), de derde zoon uit het gezin.

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verschijnt op donderdag 16 mei op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...