‘Bridgerton’: Bekijk hier de eerste vijf minuten van seizoen 3

Donderdag is het zover. Dan verschijnt het eerste deel van Bridgerton seizoen 3. Deze keer gaat het om een derde seizoen waarbij Colin (Luke Newton) centraal staat. Daarin zal het vooral draaien om zijn toenemende liefde voor Penelope (Nicola Coughlan) en haar geheime rol als Lady Whistledown.

Na lang wachten kunnen fans van Bridgerton vanaf donderdag 16 mei weer op Netflix terecht. Dan verschijnt het eerste deel van Bridgerton seizoen 3. Het tweede deel is voor 13 juni. Voor degenen die echt niet tot donderdag kunnen wachten, lanceerde Netflix al de eerste vijf minuten van het nieuwe seizoen.

Colin & Penelope

Het derde seizoen van de reeks draait volledig rond het duo Penelope en Colin. Zij zijn al lang vrienden, maar lijken elkaar ook alsmaar meer in een ander daglicht te zien. Dat zal ook duidelijk worden aan het begin van het nieuwe seizoen, tot enkele dingen roet in het eten beginnen gooien.

Er lijkt namelijk een einde te zullen komen aan het grote geheim van Penelope. Zij speelt nog steeds een dubbelrol als Lady Whistledown. Maar dat dubbelleven en vooral het uitkomen daarvan zal zonder twijfel invloed hebben op haar romance met Colin. Daarnaast zal ook een nieuw personage ervoor zorgen dat er barsten komen in de vriendschap en relatie. Het gaat om een nieuwe suitor voor Penelope.

Eerste vijf minuten

Om de fans al warm te maken voor de release van overmorgen, dropte Netflix alvast de eerste vijf minuten van het nieuwe seizoen. In die video zien we hoe iedereen in de hogere klassen zich klaarmaakt voor een nieuw trouwseizoen. Daarbij doen verschillende nieuwe gezichten hun intrede, waaronder ook Francesca Bridgerton.

Daarnaast schrijft Lady Whistledown ook over andere interessante partijen én Colin Bridgerton, die na zijn lange reizen klaar lijkt om zich te settelen. Maar is dat ook echt zo of kiest Colin liever zelf? De antwoorden krijgen fans vanaf donderdag 16 mei dus te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...