‘Bridgerton’: Waarom moest Eloïse haar arm verstoppen in seizoen 3?

Het derde seizoen van Bridgerton staat ondertussen al enkele dagen op Netflix. In het seizoen krijgen we de vaste personages opnieuw te zien. Daarbij hoort ook Eloïse (Claudia Jessie), die ook in dit seizoen een belangrijke rol speelt. Al krijgen we één lichaamsdeel van de Bridgerton-dochter slechts zelden te zien. Dit is waarom.

Misschien is het je al opgevallen, misschien ook niet, maar in het derde seizoen van Bridgerton moet Eloïse (Claudia Jessie) haar arm vaak verstoppen. En daar is een goede reden voor die de actrice uit de doeken deed in de The Late Show with Stephen Colbert.

Gebroken pols

In het interview vertelt Claudia Jessie over een opvallend moment op de set, met grote gevolgen voor de opnames en haar personage Eloïse. Claudia kwam op een ochtend aan op de set en wilde in een enthousiaste bui een high kick doen. Maar die liep fout af. Doordat ze haar Bridgerton-jurk al aanhad, bleef haar voet hangen in de rok, waardoor ze achterover viel. Claudia viel toen op haar pols, die brak door de impact.

Claudia kreeg een gips rond haar pols, die tijdens de opnames verstopt moest worden, want in het tijdperk waarin Bridgerton zich afspeelt, bestonden er nog geen gipsverbanden zoals we die nu kennen. De crew maakte een “summer muff” voor Eloïse. Normaal wordt zo’n muff enkel in de winter gedragen om je handen te verwarmen. Maar Eloïse draagt die in de reeks dus ook in de zomer. In andere scènes moest Claudia met haar arm achter planten staan of hing er een stuk stof over haar pols.

Bekijk het fragment van The Late Show with Stephen Colbert hier (vanaf 2:20):

Deze TikTokker ging op zoek naar alle momenten waarop Eloïse haar arm moest verstoppen:

@aynsley_broom I LOVE that Claudia Jessie talks about the summer muff and why it was created for Eloise Bridgerton in Season 3! If you watch the season, you will notice scenes in which they are trying to cover up the fact that she has a cast on. It’s very creative. And in a way, a new way to watch Bridgerton Season 3 Part 1 is to take a drink everytime you see Claudia Jessie aka Eloise Bridgerton cover up the fact that she broke her arm😃 #bridgerton #bridgertonnetflix #bridgertonseason3 #eloisebridgerton #claudiajessie ♬ original sound – Aynsley Broom

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...