‘Temptation Island’: Kampvuurbeelden van Elke doen Arda wenen

“Wie zijn billen verbrand, moet op de blaren zitten” is een vaak gehoord spreekwoord. En ook voor Arda op Temptation Island lijkt dat het geval. Nadat hij met verleidster Eline het bed in dook, krijgt hij tijdens het kampvuur te zijn hoe zijn vriendin Elke reageerde op die beelden.

Dat Arda Temptation Island niet ongeschonden zou doorkomen, hing al een tijdje in de lucht. Verleidsters Eline en Amber vechten al van bij het begin om zijn aandacht en hij laat dat maar te graag gebeuren.

Twee afleveringen terug kon Arda zich niet meer bedwingen en dook hij met Eline onder de lakens. Kort daarna besefte de Limburger al dat zijn relatie met Elke nu waarschijnlijk gedaan was.

Kampvuur

Vorige week zagen we hoe Elke compleet instortte nadat ze op het kampvuur de pijnlijke beelden van ‘haar’ Arda en verleidster Eline te zien had gekregen. “Ik wil gewoon weten waarom ik niet goed genoeg ben. En zij wel”, vroeg ze zich wanhopig af.

In de aflevering van Temptation Island van morgen wordt Arda geconfronteerd met die beelden van een gebroken Elke. Dat is te zien op een kort fragment dat VIJF vandaag op zijn website plaatste.

“Gevoelens niet onder controle”

Bij het zien van zijn huilende vriendin houdt Arda het ook niet droog. Toch heeft hij naar eigen zeggen geen spijt van zijn avontuur met Eline. “Ik sta nog altijd achter mijn daden, maar het is gewoon heel pijnlijk om die beelden te moeten zien”, legt hij uit aan Rick.

“Ik heb mijn gevoelens ook niet onder controle. En ik denk dat als je gevoelens kunt krijgen voor iemand anders terwijl je in een relatie zit, dat misschien een teken is dat dat niet de juiste relatie is”, concludeert hij. Toch hoopt Arda dat zijn vriendin er sterker zal uitkomen: “Ik denk dat dit gewoon het moment was om haar zo fel te breken en haar misschien sterker te maken als persoon.”

Bekijk hier het kampvuurfragment van Arda

Zelfs presentator Rick is even sprakeloos… ?

Geplaatst door VIJF op Donderdag 30 april 2020
Meer
Lees meer...