‘Temptation Island’-verleider Matthew was ooit een talentvolle voetballer, maar heeft nu een heel ander beroep

‘Temptation Island’-verleider Matthew was ooit een talentvolle voetballer, maar heeft nu een heel ander beroep

‘Temptation Island’ slaagt er ieder jaar weer in om een mooie verzameling vrijgezellen bij elkaar te krijgen. Ook dit jaar is er voor elk wat wils, maar een van de meest opvallende verleiders is ongetwijfeld Matthew. Volgens VIJF is hij in het dagelijkse leven actief als administratief medewerker, maar daarnaast heeft Matthew blijkbaar nog een bijverdienste.

Matthew maakte al in de eerste aflevering van Temptation Island indruk door zich voor te stellen als “BG, man … Bloedje Geil“. Dat zorgde meteen voor een confrontatie met Jeremy, de vriend van Vanessa. De kemphanen gingen zelfs zo ver dat presentator Rick Brandsteder bijna moest tussenkomen.

Ook voor Temptation Island was Matthew trouwens al heel actief in bed. Naar eigen zeggen is hij met meer dan 200 vrouwen naar bed geweest. “Toen ben ik de tel kwijtgeraakt”, zei hij daarover recent nog. Een van die vrouwen raakte daarbij zelfs zwanger en pleegde abortus.

VIJF

“Strippen? Ik noem het entertainment”

Maar in Temptation Talk, het Nederlandse programma dat de avonturen in Thailand nabespreekt, leerden we nog iets bij over Matthew. Temptation-freak Michella Kox is namelijk te weten gekomen dat hij werkt als stripper.

Omdat ze een filmpje meehad als bewijs, kon Matthew niet anders dan reageren op de onthulling. “Ik noem het geen strippen, ik noem het entertainment”, zei de Amsterdamse verleider, die officieel nochtans werkt als administratief medewerker.

Talentvolle voetballer

Wat het beroep van Matthew ook moge zijn, zijn loopbaan had er heel anders kunnen uitzien. De 26-jarige verleider was namelijk ooit een talentvolle voetballer.

Zo speelde hij bij de jeugd voor FC Volendam en RKC Waalwijk, twee ploegen die in Nederland vaak op het hoogste niveau actief zijn. Daarna zakte hij wel snel af tot het amateurniveau en speelde hij nog bij ploegen zoals Blauw-Wit Amsterdam en FC Breukelen.

Bij die laatste club bleef Matthew Renfurm enkele jaren en dat zorgt ervoor dat liefhebbers van het populaire spel Football Manager de snelle spits kunnen tegenkomen en eventueel zelfs kopen.
Nico van Stroe via fcbreukelen.nl

Gesponsorde artikelen