Left Right
scrollTop top

‘Temptation’-koppel Rosanna en Niels uit elkaar en smeren details uit op sociale media


NIels Rosanna Temptation
© SBS

Rosanna en Niels van Temptation Island zijn uit elkaar. En heel de wereld mag het weten. Rosanna heeft iedereen namelijk in geuren en kleuren uitgelegd wat er allemaal gebeurd is. Ondertussen deelt Niels dat je niet alles mag geloven wat je leest. Het lijkt er dus op dat ze allesbehalve als vrienden uit elkaar gaan.

Niels en Rosanna namen in 2017 deel aan Temptation Island, hun relatie hield stand na die deelname. Daarom deden ze later nog eens mee aan Temptation Island VIPS. Na die deelname gingen ze aanvankelijk uit elkaar, maar later vonden ze elkaar terug. Tot op heden vormden ze nog steeds een koppel. Maar nu lijkt het erop dat de twee definitief een punt achter hun relatie hebben gezet.

Politie

Op haar Instagram Story liet Rosanna in een reeks posts weten dat het over en uit is met Niels. Bij een selfie deelde ze dat Niels haar geslagen had en dat de politie erbij gehaald moest worden. “Het is te ver gegaan”, zo klonk het verder. Later deelde ze op haar Story ook nog een foto met Niels met daarboven een gebroken hartje en afbeelding met de eigenschappen van bepaalde sterrenbeelden, met daarbij “psychopaten” bij steenbok (het sterrenbeeld van Niels) aangeduid. Met een nieuwe selfie (deze keer in lingerie) liet ze weten dat haar inbox overstroomt van de berichten. “Ik heb geen zin om te reageren. Ik heb even tijd nodig voor mezelf. Hoop dat jullie dit kunnen begrijpen.” Daarna deelde ze nog enkele foto’s van lieve berichten die ze kreeg en een foto van haar twee hondjes die ze omschrijft als “haar wereld”.

Rosanna Instagram
Instagram rosannavoorwald

Ook Niels stuurde al enkele berichten de wereld in. Daarbij liet hij weten dat “je niet zomaar alles mag geloven wat je hoort en maar de helft van wat je ziet”. Vervolgens deelde ook hij een filmpje van dezelfde twee hondjes. Dat laatste doet vermoeden dat ze toch nog steeds bij elkaar in de buurt zijn.

Niels Rosanna Instagram
Instagram nielsvanderzanden

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…