Rosanna van ‘Temptation Island’ zit nu ook op OnlyFans

Heel wat bekenden maken tegenwoordig de overstap naar OnlyFans. Op die website krijgen abonnees tegen betaling toegang privécontent zoals foto’s of filmpjes. Dat dat vaak een lucratieve verdienste kan zijn, besefte ook Rosanna uit Temptation Island en dus maakte ze er enige tijd terug een account aan.

Een opmerkelijke passage in Temptation Island bezorgt de deelnemers achteraf vaak een lucratieve periode. Dat was zeker het geval voor iemand als Rosanna. Tijdens haar deelname enkele jaren terug viel ze voor de verleidingskunsten – of het lichaam – van Alex, maar achteraf kwam het toch weer goed met haar vriend Niels.

OnlyFans

Sinds die passage is het koppel nooit helemaal uit de aandacht verdwenen. Zo verraste Rosanna met een fotoshoot in Playboy en verkocht ze online gedragen slipjes en haar verwijderde bilimplantaten. Niels bokste dan weer tegen zijn concurrent Alex. Ook via Instagram weten beiden regelmatig deals te scoren door hun respectievelijk 318.000 en 145.000 volgers.

Maar nu heeft Rosanna een nog veel lucratievere bezigheid gevonden. De Nederlandse is sinds kort namelijk terug te vinden op OnlyFans. Kritiek daarop pareerde ze op Instagram door te verwijzen naar hoeveel geld er te verdienen valt op die website.

Lucratief

Dat dat zeker niet gelogen is, blijkt uit een simpele rekensom. Een abonnement op het account van Rosanna kost namelijk 35 dollar (bijna 30 euro) per maand. Ondertussen wist ze op die manier al bijna 300 abonnees te verzamelen. Daarmee komt er dus 9.000 euro per maand binnen voor Rosanna. Zelfs met de 20 procent commissiekosten voor OnlyFans is dat nog een heel groot bedrag.

Voor die 30 euro heb je op dit moment toegang tot 12 foto’s en 8 video’s. Daar zouden er toekomst regelmatig nieuwe moeten bijkomen. Rosanna belooft zelfs een video met Niels te posten als ze 500 abonnees heeft.

Meer
Lees meer...