Left Right
scrollTop top

‘Temptation’-verleidster windt er geen doekjes om: “Kostte mij niet veel moeite om hartjes te breken”


‘Temptation’-verleidster windt er geen doekjes om: “Kostte mij niet veel moeite om hartjes te breken”

Nog een weekje wachten en onze favoriete ‘guilty pleasure’ is er weer: ‘Temptation Island’ is terug en het belooft een van de spannendste edities ooit te worden. Als we de verleiders en verleidsters mogen geloven, zullen maar weinig relaties standhouden. “Alle mannen zijn gewoon ontrouw”, stelt verleidster Laetitia. “Het kostte mij niet veel moeite om hartjes te breken.” Dat belooft!

Op 1 februari is het eindelijk zover: Temptation Island is terug! Ook deze keer gaan er weer vier koppels de ultieme relatietest aan. En als we de verleiders en verleidsters mogen geloven, zullen maar weinig koppels die test overleven.

Haar eigen Temptation Island

“Mannen zijn wilde jagers en hebben nooit genoeg aan één vrouw”, heeft verleidster Laetitia weinig vertrouwen in de mannelijke helften van de koppels. De verleidster ondervond dat aan den lijve. Zij maakte al haar eigen Temptation Island mee toen ze op de iPad van haar toenmalig lief filmpjes vond “waarin hij zich in ons bed uitleefde met een ander meisje”.

“Alle mannen zijn gewoon ontrouw”, gaat ze verder in Story. Ze had het naar eigen zeggen ook niet moeilijk om dat te bewijzen. Op het eiland bouwde ze eerst een vriendschap op met de mannen, zocht zo hun zwakke plekken en waagde dan haar kans. Met resultaat, zo blijkt. “Het kostte mij niet veel moeite om hartjes te breken”, is ze fier.

Van F naar E? “Tetten zijn tetten”

Ook haar lichaam was een duidelijke troef, zo zegt ze zelf. “Mijn ogen, glimlach en natuurlijk mijn balkon”, weet de verleidster. “Drie jaar geleden heb ik mijn borsten laten verkleinen van cupmaat F naar E omdat ik te veel rugpijn had. Maar tetten zijn tetten, hé!”

Verschillende ex-deelneemsters kwamen ondertussen in het nieuws met plastische chirurgie. Zo is Rosanna bijna onherkenbaar geworden en ook Pommeline liet aan haar achterwerk werken. Iets dat Laetitia ook wel ziet zitten. “Het enige waar ik nog van droom, is een groot achterwerk”, verklapt ze. “Als ik genoeg geld heb, laat ik het meteen vergroten.” Iets voor na Temptation Island misschien?

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…