‘The Circle’ seizoen 7 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwste seizoen van The Circle. Het gaat al om het zevende seizoen van de populariteitswedstrijd waarin de deelnemers elkaar niet te zien krijgen. Daardoor kunnen ze kiezen om als een catfish deel te nemen.

Het lijkt dat het vorige seizoen van The Circle nog maar net te zien was op Netflix, maar nu is het toch al tijd voor het zevende seizoen. Het is dan ook nog maar vier maanden geleden dat de finale van het vorige seizoen verscheen op Netflix.

The Circle seizoen 7

In de officiële trailer voor het zevende seizoen werd ons al het seizoen met de “meeste shocks en twists ooit” beloofd. En dat wil veel zeggen want in het vorige seizoen nam er een AI-bot deel aan de wedstrijd, die door de deelnemers ontmaskerd moest worden. Verder omschreef presentatrice Michelle Buteau seizoen 7 ook als “het meest brutale seizoen tot nu toe” waarin er opnieuw 100.000 dollar (90.800 euro) op het spel staat.

Door de overwinning van Brandon, die deelnam aan The Circle als catfish Olivia, in het zesde seizoen staat de teller nu op vier overwinningen voor deelnemers die zichzelf waren en twee overwinningen voor catfishes. Of het na dit seizoen 5-2 wordt of 4-3, komen we vanaf nu te weten.

De eerste vier afleveringen zijn vanaf nu te vinden op Netflix. Volgende week, op woensdag 18 september, is het tijd voor de volgende vier afleveringen. Nog een week later, we zijn dan woensdag 25 september, verschijnen nog eens vier nieuwe afleveringen en de finale zal vanaf woensdag 2 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor seizoen 7:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...